În prezent, cântăreața de muzică populară este internată la Institutul ”Matei Balş” din Capitală. Elena Merișoreanu a făcut și primele declarații de pe patul de spital. Artista se află într-un salon și nu în secția ATI, acolo unde sunt persoanele care au o formă mai gravă a bolii.

”Sunt aşa şi aşa, cred că urmează perfuzia în curând. Mi-a făcut toate investigaţiile aici, la Matei Balş, am ieşit pozitivă, deşi am făcut amândouă dozele de vaccin Pfizer şi antigripalul.

Colectivul de aici e nemaipomenit. Sper să mă ajute Dumnezeu să scap cu bine. Nu sunt la Terapie Intensivă, sunt pe salon.

Am avut şi o răceală. (…) febră nu am avut, am avut un pic de ameţeală, dureri de cap, tuse. Ieri, toată ziua, nu am avut gust deloc la mâncare, nici miros şi am chemat Salvarea aseară, m-a adus aici.

Sunt foarte mulţi internaţi, trebuie să luăm mai în serios această boală, pentru că am foarte mulţi colegi care zic că nu e nimic, dar uite că e”, a mărturisit Elena Merișoreanu pentru Antena 3.

De unde a luat cântăreața virusul Covid-19

Totodată, Elena Merișoreanu nu a ezitat să vorbească despre circumstanțele în care s-a infectat cu Covid-19.

Fără a lăsa loc de interpretare, interpreta de muzică a explicat că atunci când ești artist, lumea vine la tine să te pupe, să facă o poză, sau doar să își spună ceva, ceea ce este suficient pentru a putea lua virusul în zilele de azi.

„E de unde am luat? De la filmări sau de la evenimente, că știți cum e… Toți să te pupe, să facă poze…”, a mai spus Elena Merișoreanu.

Cum se simte Viorica de la Clejani, infectată și ea cu Covid

Și Viorica de la Clejani, în vârstă de 48 de ani, infectată și ea cu Covid și internată la același spital – unde se mai află și fostul edil Sorin Oprescu – a făcut primele declarații.

De pe patul de spital, Viorica le-a transmis un mesaj fanilor săi prin intermediului unei postări pe Instastory:

”Dragii noștri prieteni, vă mulțumesc pentru grija pe care mi-o purtați! Să vă țină Dumnezeu sănătoși!

Sunt bine, am o formă ușoară, Slavă Domnului, iar medicii sunt de părere că mă voi recupera rapid!

Îi mulțumesc lui Dumnezeu, Ioniță și copiii noștri sunt sănătoși! Ca orice om civilizat și conștient de pericol m-am prezentat la spital încă de la primele simptome, am luat boala din pripă și parcursul este unul optimist. Vă rog și pe voi să procedați la fel, să mergeți cu toată încrederea și să solicitați ajutor medical în timp util!

Țin să mulțumesc medicilor de la Institutul Matei Balș care mă monitorizează, sunt profesioniști adevărați și oameni cu suflet! Respect!

Având în vedere că starea mea evoluează spre bine, după o scurtă perioadă de recuperare, ne vom vedea sănătoși și voioși, la evenimente! Până atunci, să vă țină Dumnezeu în paza Lui și să vă dea sănătate și o vacă bună cu lapte! Cu prietenie și gând bun, aceeași Viorica de la Clejani”, a fost mesajul postat de artistă.

Vezi și Ce zicea Viorica de la Clejani despre vaccin, înainte să fie infectată. Solista e internată în stare gravă

Citește și:

Elena Merișoreanu, internată în spital, în stare gravă

Liviu Vârciu a organizat petrecerea de botez a băiețelui său! Micuțul Liviu Matei seamănă leit cu simpaticul său tată