Cum vă simţiţi acum, ca și fost concurent într-un reality show petrecut în junglă?

Mă simt mai puternică, mai încrezătoare în mine. Mă simt foarte bine când mă opresc persoane de vârsta a doua și a treia pe stradă și îmi spun: ”Doamnă, ați fost puternică!” Iar eu le răspund că am fost puternică pentru ei, ca să nu cadă pradă bolii sau vârstei. (zâmbește)

V-ați revenit complet după perioada grea petrecută în Africa de Sud?

Eu mi-am revenit foarte repede. Dacă n-ar fi început ploile acelea reci de acolo, poate mai rezistam. Foamea ne-a dat tuturor probleme, dar mai obositor era să stăm în tabără și să nu mergem la probe, probele ne diversificau zilele. Chiar mă simt bine, pe oriunde merg lumea vrea să facă poze cu mine, toți oamenii îmi spus Merișor sau doamna Mery, exact cum mă strigau colegii mei din show.

Unde ațí petrecut Paștele?

La Vâlcea, locul de baștină al soțului meu. El are niște bucătărese de mâna întâi acolo, care ne-au facut sarmale, drob, tocană de miel, ciorbă, toate bunătățile care se află în orice familie de Paște. Am avut de toate pe masă!

Ați stat, deci, cu familia. Este numeroasă?

Anul trecut eu am avut spectacole și nu am putut să mă duc, dar anul acesta am petrecut sărbătorile cu ei. Familia noastră e destul de mare. Au venit de la Vâlcea fata mea cu soțul, cele două nepoțele, fata cea mare cu băiatul și fiica ei, prietenul ei, sora mea din Ardeal cu băiatul ei și, uite așa, formăm o familie foarte numeroasă. (râde)

Ați mers la biserică de Înviere?

Vai de mine, în fiecare an! În Joia Mare mă duc la cele 12 Evanghelii, de zeci de ani mă duc la biserică, aș zice despre mine că sunt o bisericoasă.

”Aș zice despre mine că sunt o bisericoasă.”

Cum era în copilărie şi în adolescenţa dv. în perioada pascală?

Noi ne bucuram tare mult. Copiii din ziua de azi au mai multe posibilități și nu mai simt sărbătorile cum le simțeam noi. Mamica mea pregătea totul nou de Paște: cămășuțe de noapte și ciorăpei, pantofi, lenjerie intimă, rochițe, încălțăminte, aveam totul nou, nu trebuia să ne prindă noaptea de Înviere cu ceva vechi pe noi. Ne duceam la biserică după Înviere și ne dădea preotul caș, cozonac și prăjituri, era cea mai bună mâncare, eram toți copiii înnebuniți după mâncarea de la Înviere.

Ce dorințe aveți pentru următoarea perioadă?

Nu-mi doresc decât să fiu sănătoasă, să mă bucur de cei dragi și cei dragi de mine. Și să mă iubească publicul la fel de mult ca și până acum.

Ați mai participa la un reality show?

Da. Iar acum știu ce aș avea de făcut. Cel mai mult mi-aș fi dorit să fac proba pe care a făcut-o Moro, cea cu șobolanii! Experiența din junglă mi s-a părut grea, dar nu imposibilă.

Ce le-ați transmiteţi cititorilor ”Libertatea pentru femei”?

Le transmit să fie puternici și să nu aibă frică decât de Dumnezeu! Totul e posibil atunci îți dorești cu adevărat. Dacă te pregătești psihic, nu are importanță câți ani ai, ci să ai încredere în tine!

Nu pot trăi fără…

Familie – ”N-aș putea trăi fără familia mea, pentru că dacă m-aș întoarce acasă după concerte sau turnee și aș fi singură, viața nu și-ar avea rostul. Cu familia mă simt împlinită, de-abia aștept să ajung acasă, să-mi văd soțul, nepoții!”

Mass media – ”N-aș putea trăi fără media, care a fost întotdeauna alături de mine!”

Public – ”…și, bineînțeles, fără public, care mă iubește oriunde mă duc. E mare lucru să-ți petreci 50 de ani pe scenă și lumea încă să te iubească!”

Credit foto: Pro tv