elena1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Înainte de a porni discuția cu cei doi invitați, Cătălin a ținut să menționeze că de fiecare dată când a venit, Elena era neînsoțită, dar ținea să amintească despre iubitul ei, despre omul care i-a fost alături în cele mai dificile perioade.

Evident, primele discuții au fost chiar despre Survivor, show-ul care a schimbat-o pe Elena și a pus-o față în față cu unele dintre cele mai mari provocări din viața ei. Iar Andrei și-a amintit cum a fost să o urmărească de acasă: ”Mi s-a părut că au trecut ani până s-a întors. Știam că va rezista până la final”.

Tânărul a recunoscut că nu mai suporta să vadă cum Elena se certa cu vreunul dintre colegi sau cum se confrunta cu anumite probe pierdute: ”Pe lângă dor, cel mai mult m-a măcinat neputința. Vedeai ce se întâmplă cu iubita, cu sufletul tău pereche și nu puteai face nimic. Îmi venea să merg înot până acolo”.

Ceea ce a urmat părea un simplu joc de pe Tik Tok. Legată la ochi, Elena trebuia să răspundă în același timp cu Andrei la câteva întrebări despre relație: ”Cine iubește mai mult? Cine a făcut primul pas? Cine este mai romantic?”. Toate floare la ureche, pentru frumoșii îndrăgostiți, care au o relație de peste 3 ani.

Ce nu știa Elena era faptul că Andrei se pregătea pentru o mare surpriză. Acesta s-a ridicat de pe canapea, s-a pus în genunchi și ajutat de Cătălin Măruță, a pus cea mai frumoasă întrebare: ”Vrei să fii soția mea?”

Fără să stea pe gânduri, fosta Faimoasă de la Survivor România, a spus DA și a făcut primul pas spre restul vieții ei. ”Nu pot să cred că ai făcut asta”, a mai adăugat frumoasa dansatoare. Alături de cei doi, a venit și mama Elenei, care a fost prima martoră la pasul făcut de aceștia.

Citește și: Roxana Ciuhulescu a primit o veste foarte proastă după Survivor România: ”Nu sunt pregătită”

xSe cere expulzarea Alinei Kabaeva din Elveția. Iubita lui Putin trece prin clipe grele din cauza invaziei din Ucraina

xKaterina, fiica lui Vladimir Puțin, a fost părăsită de soț