Acum primar, Elena Lasconi, pe care viața a purtat-o în locuri, întâmplări și joburi greu de imaginat, a postat, de ziua ei, un mesaj sincer către cei care urmăresc.

„În 50 de ani am trăit cu atâta intensitate și pasiune cât pentru mai multe vieți”, a scris ea, referindu-se la cariera jurnalistică, la perioada în care a fost paralizată după ce a fost mușcată de căpușe, la experiența MasterChef, la cele două căsnicii, rolul de mamă și, acum, la rolul de edil al orașului Câmpulung Muscel.

„Sunt ceea ce sunt datorită oamenilor frumoși pe care i-am întâlnit pe tot parcursul acestei călătorii fascinante. Vreme de 50 de ani, am primit atât de multe de la viață. Când am fost dărâmată, am avut pe umărul cui să plâng, când am fost fericită, am avut cu cine să împărtășesc bucuria.

Am învățat să iubesc fără să-mi fi propus asta. Ăsta e cel mai mare câștig.

Mulțumesc pentru că SUNTEȚI! Vă trimit gânduri bune! Nu le țineți doar pentru voi, dați mai departe! Să vă iubească binele!”, a scris ea pe Instagram, în aprecierile fanilor.

Totuși, aproape că nu-ți vine să crezi că are deja 50 de ani, atunci când o privești. Are același zâmbet, același tonus și aceeași siluetă pe care le-a avut întotdeauna. E o femeie plăcută, hotărâtă, care mereu a dovedit că poate. O femeie fără regrete, așa cum reiese și din mesajul postat pe Instagram: „Dacă ar fi să o iau de la capăt, nu aș schimba nimic”.

Puțină lume știe că Elena Lasconi este la a doua căsătorie și are o fiică pe nume Oana, care va schimba și ea prefixul anul acesta, împlinind 30 de ani.

Vezi și Elena Lasconi pleacă de la PRO TV! Va candida pentru funcția de primar!

Citește și:

Fiul Mihaelei Rădulescu va împlini 18 ani. Nu mai e demult bebelușul vedetei!

Dana Săvuică a rămas cu o interdicție care îi dă viața peste cap după operația suferită: ”Era cât pe aici să îmi paralizeze piciorul”