Elena Ionescu trece prin momente delicate, după ce a ajuns pe mâna medicilor, din cauza faptului că a folosit machiaj în esces. Într-un interviu acordat la Antena Stars, vedeta a mărturisit că urmează un tratament strict, cu antibiotic.

Vedeta a recunoscut că a fost la un pas să piardă toate emisiunile la care a fost invitată, din cauza infecției pe care a avut-o.

Elena Ionescu: „Am făcut această infecție, sunt pe antibiotic”

”Era să nu mai ajung la emisiuni în perioada asta, pentru că am avut o infecție de la foarte mult machiaj. Bine, și imunitate scăzută, probabil că am alergat în ultima perioadă și se mai întâmplă și de astea.

Am făcut această infecție, sunt pe antibiotic”, a povestit cântăreața pentru sursa citată.

Elena Ionescu a măturisit că machiajul excesiv a dus la probleme grave de sănătate.

”Se poate ajunge și la asta, dacă pui aproape zilnic machiaj, ca mine. Când ai un ten problematic nu e tocmai confortabilă treaba, dar mi-am revenit ușor, ușor, o să fie bine”, a mai povestit ea optimistă și fericită că a trecut peste ce era mai greu.

a-facut-o-infectie-de-la-machiajSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Elena Ionescu, victima kilogramelor în plus

Elena Ionescu a dezvăluit nu demult că a avut o perioadă destul de complicată, când kilogramele în plus i-au dat mari bătăi de cap. Asta se întâmpla când vedeta abia ajunsese în București, iar mâncarea de tip fast-food era la îndemâna ei oricând.

Artista nu s-a putut abține din mâncat și din cauza faptului că în orașul său natal nu avusese la dispoziție aceste alimente, așa că pofta era mare. Și uite așa, chiar dacă practica destul de des mersul la sală, Elena Ionescu a ajuns să se îngrășe din ce în ce mai mult.

Acum însă, vedeta mărturisește că a învățat să mănânce sănătos, deși îi este foarte greu să se abțină din a mânca anumite lucruri, pentru că este o adevărată gurmandă.

”Când am venit în București descoperisem fast-food-ul, neavând în provincie, și nu înțelegeam de ce mă umflasem foarte tare. Mergem la sală și rezultatele erau dezastruoase. Eu nu știam ce înseamnă să gestionezi mișcare cu alimentația și mâncam fast-food, și mă îngrășam. Aveam 63 de kilograme și 1.65 m pe care îi am.

Acum am 56 de kilograme. Nu mă abți, de aceea fac sport. Din păcate, mie mi se face poftă numai dacă mă gândesc. Mie îmi plac mult dulciurile.”, a mai spus Elena Ionescu pentru aceeași sursă.

Vezi și Elena Ionescu și-a mărit bustul. Vedeta nu și-a pus însă silicoane. La ce metodă a recurs

Citește și:

La 76 de ani, Cher are iubit cu 40 de ani mai tânăr. Cum au fost surprinși de paparazzi

Cristi Minculescu iubește iar, la 63 de ani, după ce a divorțat de femeia care i-a donat o parte din ficat. Spunea că sunt destinați să fie împreună, dar viața are cursul ei. Cine e noua femeie din viața lui