Anunțul Elenei Ionescu a uimit pe toată lumea. La doar un an de când au devenit părinți, ea și Răzvan divorțează.

„Da, am divortat! Luna trecuta, am decis impreuna cu Dragos de comun acord sa ne despartim. Am vrut sa tinem totul secret pentru ca genul acesta de lucruri sunt uneori personale , dar trebuie sa gasim puterea sa mergem mai departe! Ne-am asteptat sa se intample asta? Nu… dar nu suntem nici primii si nici ultimii care se despart. Totul s-a intamplat foarte repede intre noi, ne-am cunoscut, ne-am indragostit si in 6 luni am ramas insarcinata cu Razvanel. Uneori, Dumnezeu face lucrurile sa se intample intr-un anumit moment, nimic nu a fost planificat si am iubit fiecare clipa. Ne-am casatorit dupa ce am ramas gravida, dupa doar 7 luni de cand ne cunosteam. Poate a fost putin cam repede, cred ca oamenii au nevoie de mai mult timp pentru a se cunoaste. As face lucrurile diferit? Niciodata. Am primit cel mai frumos dar pe care il poate primi o femeie in viata asta si anume darul de a fii MAMA”, a scris Elena.

45202810_2193532940665291_2407998406917095424_nSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 2

„Multumesc frumos tuturor celor care sunteti alaturi de mine si imi transmiteti gandurile voastre atat de frumoase! Va imbratisez si va pup cu drag!”,  a mai completat ea.

Mai mult,  Elena Ionescu a vorbit și în emisiunea Xtra Night Show despre despărțirea de tatăl copilului ei.

Despărțirea dintre Elena Ionescu și soțul ei este definitivă

„Sunt foarte bine. Am toate motivele, am ce e mai de preţ în viaţa asta, un copilaş atât de frumos. Merg mai departe pentru că am pentru ce. Nu sunt nici prima, nici ultima. Viaţa e făcută s-o trăim spontan, aşa cum nu te aştepţi. Asta este cea mai bună alegerea pe care am făcut-o în momentul de faţă amândoi. Dragoste cu forţa nu se poate”, a declarat Elena Ionescu pentru emisiunea Xtra Night Show, precizând că nu mai există nicio șansă ca între ei să fie vorba despre o împăcare.

Elena și Răzvan au devenit părinții unui băiețel, pe nume Răzvan, pe 3 august 2018. În plus, ea a lăsat de înțeles că micuțul a rămas la ea, iar tată lui va putea să vină să-l viziteze când vrea. Artista susține că ruptura dintre ei este defitinivă, iar despărțirea a fost destul de urâtă, întrucât nu-și dorește să rămână nici măcar prietenă cu cel care i-a fost soț timp de un an de zile.

„Ruptura se produce în timp, nu neaparat că e o ruptură, ci o decizie înţeleaptă atunci când îţi dai seama că nu te mai potriveşti cu acel om, că nu mai vreţi să mergeţi pe acelaşi drum împreună. Singura probleme pe care mi-o asum este să fii pripit în viaţă, la noi s-a întâmplat totul într-un singur an. După ce am rămas însărcinată, m-am căsătorit imediat tocmai din dorinţa de a avea o familie pentru cel mic. Şanse de împăcare nu mai sunt. Noi suntem hotărâţi până la capăt. Pe data de 10 se va pronunţa divorţul. A fost o decizie de comun acord. Dragoş îşi vizitează bebeluşul de câte ori are ocazia. Am păstrat o relaţie decentă, dar nu putem spune că avem o prietenie extraordinară”, a mai spus ea.

 

Citește și: