Și asta pentru că este mai bine că s-a întâmplat acum când fiul ei este mic și nu conștientizează decât dacă ar fi luat-o mai târziu când băiețelul ar ai fi crescut și ar fi fost afectat de despărțirea lor.

“Am avut un mare noroc, copilul este foarte mic, are abia un an, nu înțelege foarte bine ceea ce se întâmplă, și asta e cumva un avantaj. Dincolo de toate, cred că noi, ca părinți, am luat decizia corectă și coerentă de a face acest pas acum decât mai târziu, când poate cu adevărat l-ar fi afectat”, a declarat, pentru Libertatea, Elena Ionescu.

Băieţelul Elenei Ionescu şi a lui Dragoş Staicu va rămâne în grija mamei. Alături de artistă sunt părinţii acesteia, cât şi fostul soţ care este prezent în viaţa fiului său. Mai mult de atât, bunicii micuţului vin de la Craiova special, pentru a avea grijă de acesta, atunci când Elena trebuie să meargă în concerte.

„Vine ocazional, atunci când poate. Copilul momentan nu înțelege foarte bine această separare, plus că nu ne vede ca un cuplu sau nu ne-a văzut suficient încât să îl afecteze. El își face datoria de tată, ceea ce este normal și frumos, am rămas în niște relații amiabile, cred că asta e cel mai important până la urmă”, a adăugat Elena Ionescu, pentru Libertatea.ro.

 

Citește și: