Vedeta a ajuns la capătul puterilor și a dezvăluit că nu a mai dormit de patru zile. Ea a mers la poliție după ce a căzut victima unui hacker, care i-a spart contul Instagram. Acesta a șantajat-o pe artistă și i-a cerut o mie de euro. Pentru că nimeni din parte rețelei Instagram nu a putut să o ajute, Elena Ionescu a decis să apeleze la autorități pentru a pune capăt situației prin care trece.

Întreaga poveste a afectat-o foarte tare și speră ca măcar polițiștii să rezolve cazul. Elena Ionescu ține la contul ei și la comunitatea pe care a creat-o și este revoltată că a pierdut totul într-o secundă.

„Nu am rezolvat nimic, după ce am făcut toate solicitările posibile la minunatul Instagram, care refuză cu vehemență orice solicitare, să o ia în calcul măcar să îți dea un simplu răspuns măcar în 3 zile de scris cred că toate formele și trimis toate pozele, toate buletinele. Nu suntem deloc în siguranță. Avem impresia că lăsăm niște date personale pe rețelele de socializare și ai bifă și te chinui ca într-o singură zi, după 5 ani în care construiești contul, cu contracte, cu angajamente, cineva spune OK, poți să îl spargi în 2 secunde și să nu îl mai recuperezi niciodată.

Sunt tare curioasă ce se va întâmpla la Poliție. Este singura soluție care mi-a mai rămas. Omul acesta a început să mă șantajeze, scriindu-mi de pe un număr de Rusia, dar de 3-4 zile nu mai dorm.”, a spus Elena Ionescu, în cadrul emisiunii „Mămici de pitici, cu lipici”.

Citește și:

Tora Vasilescu și soțul au fost infectați cu Covid. ”Am făcut amândoi o lună de oxigenoterapie. Eu am ceva sechele…”

Mioara Roman va fi operată de urgență! Oana Roman: ”Din păcate…”