Evenimentul „Gala Femeilor Remarcabile” a avut loc marți, 7 iunie, la Muzeul Național de Artă al României și a fost prezentat de Cătălin Măruță și de Ilinca Vandici. Andra a susținut un recital, iar vedetele și-au afișat cele mai frumoase ținute. Printre doamnele și domnișoarele demne de laudă au fost cele 3 din familia Gheorghe: Elena, Ana și mama lor.

Elena Gheorghe și sora ei, apariții de vis la o gală

Marioara Man Gheorghe este solistă de muzică populară și soția preotului Gheorghe Gheorghe, de la parohia Bisericii Sfântul Nicolae, din Clinceni. Doamna preoteasă a strălucit într-o rochie neagră, cu un machiaj puternic și o coafură cu părul prins în coadă de cal. Nici fetele ei nu au fost mai prejos, iar rochiile purtate de Elena și de Ana au fost foarte sexy.

catalin-maruta-andraSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 21

Le-am mai remarcat, în ținute elegante, pe distinsele Corina Chiriac, Elisabeta Lipă, Andreea Berecleanu, Anca Țurcașiu și Oana Sârbu. Mihai și Elwira Petre au fost și ei prezenți și au dansat superb în timp ce Andra cânta melodia „Pas cu pas”. De altfel, câștigătorii de la „Asia Express” apar în videoclipul acestei piese. Monica Bârlădeanu, Ilinca Vandici, Alina Laufer și Diana Dumitrescu au făcut și ele parada modei la Palatul Regal.