Frumoasa cântăreață a declarat în emisiunea „Vorbește lumea” că se simte foarte bine, iar bebelinda este perfect sănătoasă. Micuța se va numi Nicole, la cererea fratelui ei, care a fost foarte încântat de venirea pe lume a surorii lui.

„Bebelinda este foarte frumoasă. Este cea mai frumoasă surioară fetiță din lume” , a spus Nicholas. „Exact a fost prima reacție când a venit la noi. Eram foarte emoționați, atât eu, cât  și Cornel, nu știam ce să credem , ce o să zică. A stat vreo două minute, a studiat-o și apoi a zis: <>, și am respirat ușurați. Am fost foarte emoționați , a declarat și Elena.

19959428_10155357734020610_1644888455618830639_nSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Citește și: Kate Middleton a făcut, în sfârșit, mult așteptul anunț. După micul prinț George și prințesa Charlotte urmează cel de-al treilea moștenitor

Fetița s-a născut cu 10 zile mai devreme

„Am plâns când am văzut-o. Bebelinda este sănătoasă. Ne știe tot spitalul când îi e foame, dar în rest e foarte cuminte,  doarme și zâmbește când aude vocea lui Nicolas, pentru că o cunoaște foarte bine. E o relație deja creată întrei ei,  pentru că el a vorbit cel mai cu ea în timpul sarcinii. Sunt foarte, foarte fericită”, a mai spus frumoasa cântăreață.

Am plecat la control și, de fapt, am născut. Deși nu credeam că pe 15 iulie  voi naște. Ba,  mai mult, am ațipit la monitorizare, dar deja aveam contracții de vreo trei zile și când m-am trezit medicul mi-a zis> << Nu te speria, dar mergem în sala de operație să naști>>. Nu știam dacă să cred sau e vis. Cornel era acasă și l-am sunat repede că aveam nevoie de cutia pentru celulele stem. Nu știu cum a ajuns la timp”, a povestit Elena.

„Nu am simțit nimic în timpul operației. A fost o operație ușoară și când a venit pe lume am fost doar fericită. Îi mulțumim lui Dumnezeu că bebelinda este sănătoasă și că s-a născut foarte voinică, deși a venit mai devreme cu 10 zile. A avut 47 de centimetri și 2,8 kilograme”, a mai spus Elena, care susține că fetița seamănă foarte bine cu fratele ei, Nicholas.

Elena a declarat că venirea micuței i-a luat pe nepregătite. Pentru că a venit mai devreme cu 10 zile, ei nu au apucat să-i pregătească camera și soțul ei, Cornel, s-a chinuit singură să facă pregătirile cât artista a stat în spital.

Artista si-a tinut sarcina ascunsa timp de sase luni, iar apoi a facut anuntul printr-o postare pe facebook in care isi arata burtica de gravida. De atunci le-a spus faniilor toate detaliile legate de nastere. Frumoasa cântăreaţă anuntase inițial ca va naşte de ziua sa, când a fost programată pentru operaţia de cezariană.

Citește și: