Elena Gheorghe este una dintre artistele care nu spune niciodată nu unei schimbări! De la nuanța excentrică de roșcat pe care o avea anii anteriori în păr, acum a trecut la una de blond. Mai mult, acum și-a făcut și breton!

senzuala-cu-bretonSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Fanii au fost în extaz în momentul în care Elena Gheorghe a postat o fotografie în care apare cu breton, așa că acum, toți cei care o urmăresc și o îndrăgesc se întreabă dacă într-adevăr a fost la un salon și și-a făcut această schimbare sau este vorba de un breton fals.

Ei bine, artista încă nu a dezvăluit acest mister, însă cert este că noua schimbare o prinde foarte bine, mai ales acum, după ce și-a mai deschis nuanța blondului cu câteva tonuri.

Marea comunitate nu a putut să nu oberve cât de mult îi scoate în evidență trăsăturile acest breton.

„Superbă cu betron! / Îți stă super bine așa / Wow, ești super așa! / Bravo! Așa da look nou! / Te prinde foarte bine!”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de fani la postarea artistei.

De asemenea, că tot a venit vorba despre transformări de look spectaculoase, reamintim că, de-a lungul anilor, Elena Gheorghe a fost una dintre artistele curajoase, care a încercat fătă teamă diferite tunsori, coafuri, ba chiar culori.

Vezi și De asta nu a mai postat nimic timp de săptămâni. Elena Gheorghe, despre perioada cumplită prin care a trecut: ”N-am fost în stare și nici nu am avut putere să postez nimic, eu am fost “asistenta” de serviciu la mine acasă”

Citește și:

George Burcea le face praf pe Andreea Bălan și pe mama ei. Acuzațiile grave ale actorului: ”Vă rog mult, nu faceți asta, copiii suferă”. Sfat pentru părinții divorțați

Momente cumplite pentru Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez. Unul dintre gemenii lor a murit. Mesajul fotbalistului