Și pentru că nu doar pentru ea e o zi importantă, ci și pentru eoțul ei, cântăreața a profitat de moment să spună fanilor și ce nu suportă la el.

”30 iulie are 3 semnificatii pentru mine: m-am nascut, mi-am gasit sufletul pereche si m-am logodit. Asa ca astazi e sarbatoare mare pentru noi: 35 de ani de viata, 15 ani de relatie si 9 ani de la logodna”, a scris vedeta pe Facebook, postând și o fotografie cu ea și perechea ei, ambii în costume de baie.

Elena-Gheorghe-si-sotul-ei-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4


Ușor amuzată, Elena Gheorghe a continuat pe aceeași rețea de socializare: ”Sotul meu ar putea fi perfect… singurul lucru care ma calca pe nervi la el este ca se bronzeaza foarte repede iar mie imi trebuie 2 veri ca sa-l ajung”.

Fanii au felicitat-o pentru simțul umorului și le-au urat celor doi viață fericită împreună. În doar o oră, Elena Gheorghe adunase 16.000 de aprecieri!

Vezi și Cum s-a pozat Elena Gheorghe, la trei ani de când a adus-o pe lume pe Amelie Nicole: ”Am vazut o stea cazatoare și…”

Citește și:

Transformare spectaculoasă pentru Conchita Wurst, femeia cu barbă. E de nerecunoscut

Românii care fac furori la America’s Got Talent! Au impresionat juriul, iar pe Sofia Vergara au lăsat-o cu gura căscată!