Elena a devenit mamă pentru prima dată în decembrie 2011, când a adus pe lume un băiețel, iar acum aceasta a făcut public faptul că băiatul ei va avea în curând un frăățior sau o fetiță. Artista a postat alături de mesaj și o poză în care i se poate vedea burtica destul de proeminentă, aceasta ținând sarcina ascunsă până acum.

„Împart cu voi, parte din inima mea, bucuria acestui moment. E cea mai frumoasă veste, mi-e greu să vă spun în cuvinte, de aceea vă dedic, în premieră această fotografie: Nicholas, eu și…burtica❤️❤️❤️❤️#ceamaifrumoasaveste”, a scris artista.


Cântăreața așa a procedat și la prima ei sarcină. A ținut totul secret, iar apoi a anunțat pe rețeaua de socializare că va deveni mămică. După doar două ore a făcut o nouă postate în care anunța că a născutun băiețel, pe nume Răzvan Nicholas.

Elena Gheorghe a mai declarat în trecut că ar mai vrea un copil și că și-ar dori foarte mult o fetiță, spunând că ea  și soțul ei vor începe să lucreze la asta, ceea ce au și făcut.

 

Într-un interviu acordat anul trecut pentru libertateapentrufemei.ro, Elena Gheorghe a declarat că pentru ea familia sa este sufletul ei și că nu poate trăi fără ea. „Familia mea este sufletul meu, iar un om nu poate trăi fără suflet.”Mai mult, legat de planuri de viitor aceasta a precizat că își dorește să ajungă și nr. 1 în topurile Billboard. „îN viitorul apropiat îmi doresc să iubesc, să cânt, să trăiesc prezentul și… să ajung nr. 1 în Billboard (n.r.: topurile Billboard reprezintă cel mai important ghid de clasare a popularităţii cântecelor şi albumelor. Este un barometru al succesului de care se bucură un artist)”, a spus aceasta.