Multe dintre fotografii nici nu au fost văzute de fani până acum. Instantaneele pline de emoție au fost însoțite de următorul mesaj: ”9 ani de când ne-am căsătorit și 16 de când suntem împreună și la bine, și la greu. Iubirea noastră este mai puternică decât oricând.

Te iubesc pentru ceea ce sunt lângă tine, pentru fiecare clipă în care suntem noi așa cum ne-am cunoscut, simpli ;)”.

Felicitările au început să curgă, așa cum era de așteptat, fotografiile strângând peste 32.000 de like-uri.

Elena Gheorghe și Cornel Ene, poveste demnă de scenariul unui film

Elena Gheorghe şi soţul ei, Cornel Ene, s-au cunoscut când artista avea 15 ani, iar el, 18, fiind colegi în trupa Mandinga. Se întâmpla în 2001. S-au cunoscut, s-au îndrăgostit și au decis să devină un cuplu în 2005. Logodna a avut loc pe 30 iulie 2011, o dată care i-a urmărit la toate evenimentele importante din viaţa lor.

Elena-Gheorghe-la-nuntaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

“30 iulie are 3 semnificaţii pentru mine: m-am născut, mi-am găsit sufletul pereche şi m-am logodit ”, declara cântăreața în vara anului trecut.

Familia vedetei nu a fost de acord cu relaţia lor, la început. Într-un interviu oferit în urmă cu ani buni, Elena Gheorghe a dezvăluit: “Nimic nu e mai frumos pe lume decât să trăieşti «o poveste de dragoste adevărată», acea dragoste pură, pe care n-o întâlneşti decât o singură dată în viaţă, după părerea mea, acea dragoste care poate trece peste greutăţi, peste defecte, peste orice şi nu se stinge niciodată.

În relaţia mea cu soţul meu, am trecut prin foarte multe încercări, am trecut peste cuvântul familiei, peste cel al trupei din care făceam parte amândoi (n.r.: Mandinga), chiar şi cu riscul că vom fi daţi afară, am trecut prin Rai şi Iad şi cine ne cunoaşte cu adevărat ştie despre ce vorbesc.

Însă dragostea noastră întotdeauna a învins şi îi mulţumim Celui de Sus în fiecare secundă pentru asta”, spunea tot ea.

Cununia civilă a celor doi a avut loc pe 1 august 2011, iar în luna decembrie a aceluiasi an s-a născut primul lor copil: Nicholas Razvan. Fiica lor, Amelie Nicole, a venit pe lume pe 15 iulie 2017.

Elena Gheorghe, despre mariajul alături de Cornel Ene

“Relația nostră se bazează pe comunicare, înțelegere și respect. Încercăm să ne implicăm în mod egal în activitățile casei, în educația copiilor, în tot ceea ce facem. Deciziile le luăm împreună. Desigur că avem și discuții în contradictoriu”, mai spunea artista.

Vezi și Elena Gheorghe și-a sărbătorit fiul care nici măcar nu ar fi trebuit să se nască. Destăinuiri incredibile

Citește și:

Minte sau nu? Loredana, adevărul despre operațiile estetice. Ce spune vedeta și pozele care vorbesc de la sine

Formează un cuplu de 25 de ani, dar se iubesc ca în prima zi. Cum s-au fotografiat Catherine Zeta-Jones și MIchael Douglas?