Elena Cârstea a fost la un pas de moarte, cu puțin timp înainte de a împlini 61 de ani, după ce a suferit un AVC, urmat de mai multe pneumonii. Din fericire, artista și-a revenit, după ce a petrecut mai bine de două săptămâni în spital. Totuși, pericolul nu e complet trecut. Artista trebuie să aibă mare grijă de starea ei de sănătate.

Cum se simte Elena Cârstea după AVC

Îndrăgita artistă a mărturisit că se simte mai bine, continuă tratamentul recomandat de către medici și face multă mișcare. Totodată, Elena Cârstea a precizat faptul că s-a lăsat de fumat și încearcă să aibă o alimentație ușoară.

„Mă simt foarte bine, având în vedere prin ce am trecut. Fac tratament, iau tot felul de medicamente, zilnic, până îmi voi reveni complet. La pat nu am stat deloc. Din contră, e recomandat să fac multă mișcare, doar că obosesc foarte repede.

Ieri am făcut testul de mers, ca să măsoare nivelul de oxigen, cât respir, în timp ce fac efort. Mănânc foarte ușor, mai mult salate…Trebuie să fac mișcare. De fumat nu mă mai pot apropia, am deja patru luni de când m-am lăsat. Chiar a fost grav, nu mai puteam respira”, a dezvăluit Elena Cârstea pentru cancan.ro.

De ce și-a luat un baston cu cristale Swarovski. Și mai urmează unul

Elena Cârstea, care s-a mutat de ani buni în America, susține că, dacă era în România, nu ar fi avut prea multe șanse de supraviețuire. Artista a povestit că merge în baston și face în continuarea terapie.

„Am fost foarte bine îngrijită aici. Dacă eram în România, acum nu mai existam.

Am răcit, aici vremea e umedă. Am făcut mai multe pneumonii… Iar ultima oară, a fost grav, am stat mai bine de două săptămâni la Urgențe. AVC-ul l-am făcut înainte, nu am știut că l-am avut, am aflat după. Doar că ajunsesem să nu mai pot merge.

Acum mă deplasez cu un baston plin de Swarovski. L-am comandat special, să rămânem în trend. Acesta e negru, îmi voi lua și unul alb, să mă asortez…

Toată toata luna aprilie voi face teste. Merg la piscină zilnic, fac terapie ca să îmi revin”, a adăugat Elena Cârstea pentru sursa citată.

Vezi și Elena Cârstea a suferit un atac cerebral. Artista a aniversat 61 de ani în lacrimi: ”Nu am mai putut să merg”

Citește și:

EXCLUSIV Cornel Ilie, VUNK: ”Când sunt lângă copiii mei mă simt cel mai puternic”

Oana Lis, diagnosticată cu cancer: „O aveam de doi ani de zile și am văzut că s-a mărit…”