La 42 de ani, Elena Băsescu are destule roluri și funcții în CV: fost fotomodel, fost europarlamentar (2009-2014), antreprenor, angajat la Camera de Comerț și Industrie, la departamentul de Relații Internaționale, fostă soție, dar mamă full time pentru trei copii superbi.

Elena Băsescu, transformată radical

Mezina lui Traian Băsescu știe cum să atragă atenția asupra sa, chiar dacă tatăl ei nu mai este președintele României din 2014. EBa este excentrică, are o colecție impresionantă de genți și de haine de la branduri mari, într-o zi o vezi pe ski-jet, iar în altă zi, pe tocuri cui, la petreceri cu ștaif. Cele mai noi poze pe care EBA le-a publicat pe Instagram ne arată clar că tânăra nu „s-a vindecat” de lux, dar nici că ar fi renunțat la pasiunile ei, „sală” „dietă” și „FaceApp”. Aceasta din urmă este o aplicație care modifică pozele, care își poate face ten de porțelan și chip de păpușă, și care este extrem de răspândită în telefoanele vedetelor.

elena-basescu-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Elena Băsescu apare cu multe kilograme în minus, într-o rochie foarte decupată, din colecția Ginei Chirilă, soția lui Bogdan Vlădău. În picioare are platforme, care o înalță foarte mult. Rochia roșie îi vine foarte bine și contrastează plăcut cu părul foarte negru. De altfel, prietenii Elenei, de pe Instagram, au complimentat-o din plin. Silvia Popescu, câștigătoarea a două ediții „Bravo ai stil”, chiar i-a lăsat Elenei un mesaj măgulitor: „Zici că ești efectiv un personaj din tablourile lui Gauguin”.

Citește și: Elena Băsescu, imagini superbe din vacanța cu cei trei copii. I-a plimbat cu mocănița și i-a dus la mănăstiri

Citește și: Elena Băsescu și fostul soț, petreceri în familie. Syda și-a botezat fetița pe care o are cu actuala soție