Elena Băsescu și fostul soț, petreceri în familie

A fost un weekend plin pentru Bogdan Ionescu (41 de ani), poreclit Syda. Afaceristul și-a botezat fetița pe care o are cu actuala soție, Sheila Giafer (35 de ani), cu care s-a căsătorit în urmă cu doi ani. Micuța Annelise, în vârstă de 5 luni, a fost ca o păpușică la botez, dar și mama ei a reușit să atragă toate privirile. Cunoscută drept „regina imobiliarelor”, datorită tranzacțiilor profitabile pe care le derulează în acest domeniu, frumoasa turcoaică a purtat la petrecere o rochie verde-smarald, care i-a complimentat silueta. Bogdan a fost și el la patru ace, așa cum ne-a obișnuit.

bogdan-ionescu-3SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Elena Băsescu și-a sărbătorit onomastica

A fost însă sărbătoare și în familia Elenei Băsescu. Mezina fostului președinte al României și-a sărbătorit onomastica pe 21 mai, de Sfinții Împărați Constantin și Elena. EBa a publicat pe Instagram imagini cu fiica ei cea mică, Anastasia, bucurându-se de un tort pentru copii, dar și imagini cu o delicioasă cină pentru adulți: stridii. Tot în weekend, mai exact duminică, Traian Băsescu a avut parte de un minor eveniment rutier și a ajuns la poliție, de bună voie. „Am acroșat un semafor cu oglinda și am rupt-o”, a declarat el pentru Știrile PRO TV.

Bogdan Ionescu mai are doi copii cu Elena Băsescu

Bogdan Ionescu și Elena Băsescu au fost căsătoriți patru ani. În 2016, însă, au decis să pună capăt mariajului lor. Cei doi au un băiețel și o fetiță, Sofia Anais (născută pe 1 septembrie 2013) şi Traian Junior (născut pe 31 ianuarie 2015), care locuiesc cu mama lor. EBa mai are o fetiță, Anastasia, din relația cu Cătălin Tomată. Bogdan Ionescu și Sheila Giafer s-au căsătorit în octombrie 2020, iar în ianuarie 2022 a venit pe lume fiica lor.

Citește și: Elena Băsescu, imagini superbe din vacanța cu cei trei copii. I-a plimbat cu mocănița și i-a dus la mănăstiri

Citește și: Syda s-a căsătorit: Cine este aleasa lui, cea care a înlocuit-o pe Elena Băsescu