Mezina președintelui a fost surprinsă chiar înainte de intrarea în biserică, unde a fost botezată micuța Anastasia, însoțită de iubitul ei, Cătălin Tomată, care o ținea pe fetița lor în brațe.

„Am foarte mari emoții”, a dezvăluit Elena, mărturisind că iubitul ei se descurcă foarte bine cu bebelușul, iar Cătălin a dezvăluit că este foarte fericit.

Însă, ceea ce a atras atenția tuturor a fost ținuta Elenei. Aceasta a apărut îmbrăcată într-o rochie albă de prințesă, ce puta fi ușor confundată și cu o rochie de mireasă. Mai mult, aceasta a avut și un buchet de flori din trandafiri.

Ce se întâmplă cu fetița Elenei Băsescu și a lui Cătălin Tomată după ce cei doi și-au spus „Adio”SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Citește și: Motivul pentru care fiica prințului Harry şi a Meghan Markle nu va avea niciun titlu regal. Decizia care o pune în dificultate pe ducesa de Sussex

Traian Băsescu susține că Anastasia seamănă cu el

După ce slujba s-a încheiat, Elena Băsescu şi familia au plecat la restaurant de lux din Capitală pentru a sărbători.  Fostul președinte Traian Băsescu pare foarte încântat că mai are o nepoțică, iar acesta a dezvăluit că dintre toți cei patru nepoți ai lui, Anastasia îi seamănă cel mai mult

„Felicitări Elena. Pentru cei trei copii frumosi ,pentru părinții pe care îi faci atât de fericiți, pentru felul în care ți-ai făcut alegerile în viață. Esti o femeie puternică”, „Probabil că nu sunt prima care o spune, dar mie mi se pare că seamănă cu bunicul”, „Elena, faci niste copii perfecți. Și cred ca bunicul e tare mândru pentru că puțin, seamănă și cu el. Să fie toți sănătoși norocoși!”, au fost câteva din comentariile primite la o imagine cu Traian Băsescu în care apare ținând-o în brațe pe Anastasia.

Elena Băsescu a început de anul trecut o relație cu Cătălin Tomata, care este cu 12 ani mai tânăr decât ea, însă se înțeleg de minune și au devenit pe 4 iunie părinții unei fetițe, pe nume Anastasia. Fiica fostului președinte Traian Băsescu  mai are doi copii din căsătoria cu Bogdan Ionescu, Sofia și Traian. Mariajul Elenei Băsescu cu Bogdan Ionescu, Syda, s-a terminat în septembrie 2016, după patru ani de căsătorie.

Citește și: