Elena Băsescu (42 de ani) are trei copii, iar unicul ei fiu poartă numele bunicului său, Traian Băsescu. Juniorul a împlinit 8 ani pe 31 ianuarie și a fost sărbătorit la școală, dar și acasă. Elena a publicat două imagini adorabile cu Traian, de la ziua lui, iar urările și felicitările au început să curgă, pe Instagram.

„La mulți ani pentru frumosul tău Traian. Micul print, să-ți devină rege, să ducă mai departe numele și toată ambiția tatălui tău”, i-a urat o prietenă, într-un comentariu.

elena-basescu-fiuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Elena Băsescu s-a angajat într-o redacție de știri

La 42 de ani, EBa are destule roluri și funcții în CV: fost fotomodel, fost europarlamentar (2009-2014), antreprenor, fost angajat la Camera de Comerț și Industrie, la departamentul de Relații Internaționale, fostă soție, dar mamă full time pentru trei copii. Mai nou, și-a mai adăugat un job în palmares. La începutul anului a apărut știrea că fiica cea mică a lui Traian Băsescu s-a angajat la Aleph News, trustul de presă deținut de Adrian Sârbu.

Elena Băsescu are trei copii

Elena Băsescu, fata cea mică a fostului președinte al României, Traian Băsescu, a fost căsătorită patru ani cu Bogdan Ionescu, alias Syda. În 2016, însă, au decis să pună capăt mariajului lor. Cei doi au un băiețel și o fetiță, Sofia Anais (născută pe 1 septembrie 2013) şi Traian Junior (născut pe 31 ianuarie 2015), care locuiesc cu mama lor. EBa mai are o fetiță, Anastasia, din relația cu Cătălin Tomată. Bogdan Ionescu și-a refăcut și el viața cu Sheila Giafer. S-au căsătorit în octombrie 2020, iar în ianuarie 2022 a venit pe lume fiica lor.

Citește și: Elena Băsescu, transformată radical la sala de sport și în cabinetul esteticienilor: „Zici că ești un personaj din tablourile lui Gauguin”

Citește și: Elena Băsescu, imagini superbe din vacanța cu cei trei copii. I-a plimbat cu mocănița și i-a dus la mănăstiri