Cei doi au fost împreună la aniversarea fetiței lor, iar acum petrec o vacanță la mare, cu fiica lor, Anastasia. Sunt acolo doar în calitate de părinți responsabili sau cei doi chiar s-au împăcat?

S-au iubit doi ani, apoi s-au despărțit, iar acum pare că lucrurile să fi revenit la normal între Elena Băsescu și Cătălin Gheorghe, alias „Tomată”. În perioada în care au fost separați, fiica fostului președinte al României, Traian Băsescu, nu s-a afișat cu niciun bărbat, ci s-a dedicat în totalitate creșterii celor trei copii ai săi, Sophia, Traian și Anastasia, dar și profesiei sale, pentru că nu a lăsat politica deoparte.

În paralel își vede și de afacerea ei cu produse vestimentare și accesorii.

Cât despre Cătălin, acesta s-a concentrat și el pe afacerile pe care le are.

Amândoi sunt foarte ocupați, dar reușesc să găsească timp să-l petreacă împreună. Să fie doar Anastasia cea care îi leagă?

Elena Băsescu: „Tătic la datorie”

Sunt șanse să nu fie doar asta. Cel puțin așa reiese din postările publice ale Elenei. Pe data de 4 iunie, Anastasia a împlinit vârsta de 3 anișori, iar părinții, Elena Băsescu și Cătălin Gheorghe, alias Tomată, i-au organizat o super petrecere, unde au fost invitați cei mai buni prieteni de familie, care au venit însoțiți de copilașii lor.

Amândoi au fost foarte atenți cu invitații, iar Cătălin s-a ocupat de organizarea petrecerii și a ajutat-o foarte mult pe Elena.

Iată că acum cei doi s-au afișat din nou împreună, ca doi părinți exemplari, dar și posibili iubiți. Să nu uităm că din dragostea lor s-a născut și Anastasia.

Afaceristul și fata fostului șef de stat sunt în concediu alături de fiica lor, Anastasia. Eba l-a filmat pe Cătălin în timp ce o învață pe micuța lor să înoate. Îmbrăcată în costum de baie și echipată cu aripioare, aceasta este susținută de tăticul ei. Eba a filmat scena și a postat-o, mândră, pe pagina ei de Instagram, alături de mesajul „Daddy on duty”, adică „tătic la datorie”.

Tomata-si-anastasia-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Contactat telefonic de reporterii Click!, Cătălin nu a dorit să confirme, dar nici să infirme zvonul împăcării, ceea ce, din nou, nu e puțin.

Vezi și Syda s-a căsătorit: Cine este aleasa lui, cea care a înlocuit-o pe Elena Băsescu

Citește și:

Au trecut 11 ani de când s-au căsătorit! Cum i-au surprins paparazzii pe Penelope Cruz și Javier Bardem

Roxana Ionescu, dezvăluire emoționantă la o lună de la nuntă