„Bravo! Vigilenţii paparazzi au făcut marea descoperire: sunt însărcinată. În doar trei luni, mi se va îndeplini astfel dorinţa de a avea cel puţin trei copii.  Eu şi Cătălin suntem foarte bucuroşi şi, fără să aveţi parte de imagini de la nuntă, deoarece am trăit o experienţă de genul acesta şi-mi ajunge, vom fi doi părinţi foarte buni pentru copilul nostru. Vă mulţumesc tuturor pentru gândurile bune, iar, când vor fi lucruri importante de comunicat, ca şi până acum, le voi comunica eu”, a scris Elena, iar oamenii au început imediat să o felicite.

 

Informația a fost confirmată și de tatăl ei, Traian Băsescu.  „Mare bucurie! Anul acesta, se va naşte cel de-al treilea copil al fiicei mele Elena. Mă bucur enorm că voi fi pentru a patra oară bunic. Aştept următorii nepoţei!”, a scris Băsescu.

Elena Băsescu a început de anul trecut o relație cu Cătălin Tomata, care este cu 12 ani mai tânăr decât ea. Mezina familiei Băsescu a confirmat că peste trei luni va deveni din nou mamă, însă a precizat că nu va mai merge din nou în fața altarului, ci ea și iubitul ei vor încerca să fie doi părinți buni pentru copilul ei.

Citește și: