Elena Băsescu (43 de ani) a avut nevoie de investigații și îngrijiri medicale, după ce a căzut de pe cal, la centrul de echitație pe care îl frecventează aproape în fiecare weekend, anunță Cancan.ro. Incidentul neplăcut s-a petrecut duminică. Potrivit sursei citate, Elena Băsescu a alunecat din șa și s-a izbit de pământ! A reușit să se ridice și a plecat acasă, pe picioarele ei. Însă, după o vreme, a început să se resimtă, iar durerile și panica au trimis-o la spital. Paparazzi Cancan au surprins imagini cu ea, de acasă și până la unitatea spitalicească la care s-a oprit. Este vorba despre un spital privat din București.

Elena Băsescu, la spital, după un accident la călărie

Elena a ajuns la recepție, iar de acolo, direct la camera de gardă, unde medicii au supus-o unor investigații amănunțite, așa cum este protocolul în cazul unor traumatisme la coloană. Paparazzi au fotografiat-o în scaun cu rotile, în timp ce bruneta era mutată de la camera de gardă, pe o altă secție, la etaj. Până în momentul de față nu au apărut declarații oficiale sau informații despre starea de sănătate a Elenei Băsescu.

elena-basescu-echitatie-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

EBa este foarte pasionată de echitație, „microb” moștenit de la mama ei, Maria Băsescu, și transmis, mai departe, și copiilor ei. Aproape în fiecare weekend, Elena Băsescu și cei trei copii se află la echitație. O vreme frecventau hipodromul din Balotești, cel condus de celebrul Nelu Szekely, cascador de profesie şi instructor de călărie, apoi s-au mutat la un centru de echitație din Berceni, Giurgiu. Potrivit pozelor și filmulețelor publicate pe Instagram, în ultimul timp EBa exersa aici săriturile peste obstacole și îi ieșeau de minune.

Elena Băsescu lucrează într-o redacție de știri

Elena Băsescu, fata cea mică a fostului președinte al României, Traian Băsescu, a fost căsătorită patru ani cu Bogdan Ionescu, alias Syda. În 2016, însă, au decis să pună capăt mariajului lor. Cei doi au un băiețel și o fetiță, Sofia Anais (născută pe 1 septembrie 2013) şi Traian Junior (născut pe 31 ianuarie 2015), care locuiesc cu mama lor. EBa mai are o fetiță, Anastasia, din relația cu Cătălin Tomată. Bogdan Ionescu și-a refăcut și el viața cu Sheila Giafer. S-au căsătorit în octombrie 2020, iar în ianuarie 2022 a venit pe lume fiica lor.

La începutul anului 2023, mezina lui Traian Băsescu s-a angajat în redacția Aleph News, trustul de presă deținut de Adrian Sârbu. Prima zi de muncă a Elenei a fost 4 ianuarie. După câteva luni de acomodare la noul loc de muncă, EBa a publicat pe Instagram și prima imagine cu ea la birou, în fața laptop-ului.

Citește și: Prima imagine cu Elena Băsescu la noul serviciu. EBa s-a angajat într-o redacție de știri

Citește și: Elena Băsescu și fostul soț, petreceri în familie. Syda și-a botezat fetița pe care o are cu actuala soție