Pe lângă faptul că este o mămică dedicată, mezina fostului președinte al României pare că se pricepe la afaceri. Recent ea și-a uimit fanii cu anunțul că și-a lăsat propria linie de haine pentru mame și copii pentru sezonul rece. Însă, ceea ce este special la această colecție este faptul că hainele sunt asortate.

Și-a lansat o coelcție de haine

„Ideea unei colecţii de haine asortate mamă – copii s-a conturat cu mult timp în urmă, încă de pe vremea când mă pregăteam de botezul Sofiei. Mi-am dorit să mă asortez cu Sofia, iar, la botezul Anastsdiei, Sofia a fost cea care şi-a dorit „să fie ca mama”.

Oportunitatea acestui proiect a apărut în urma unei discuţii cu prietena mea Iulia Bălan, o tânără creatoare de modă extrem de talentată şi cu experienţă, având know-how-ul gestionării unei afaceri. Ea îşi dorea să facă pasul următor: să realizeze hăinuţe pentru copii. Eu îmi doream o colecţie personalizată pentru mine şi copiii mei, însă era greu de pus în practică de una singură. Aşa a luat naştere proiectul „Elena Băsescu & Kids by Iulia Bălan”.

Este o primă colecţie dedicată ocaziilor speciale din sezonul rece. Experienţa de mamă m-a ghidat să aleg doar acele modele confortabile şi uşor de purtat de către copii. Sofia, fiind cea mai mare, a avut ultimul cuvânt”, a scris Elena, alături de o imagine adorabilă cu ea șic ei trei copii, îmbrăcați cu hainele din colecția ei.

 

Citește și: