Fiica lui Traian Băsescu se pare că a reușit, în sfârșit, să treacă peste divorțul de Syda, și este pregătită să-și clădească din nou o familie. Mai mult, un site tabloid susține că aceasta ar fi deja însărcinată, după ce au surprins-o în niște imagini în care i se vede burtica de gravidă. Aceasta ar fi luat în greutate și că s-a schimbat total  de când a început o relație cu Cătălin Tomata, patronul unui restaurant din București, cu care a fost surprinsă tot mai des în ultima vreme, și care este cu 12 ani mai tânăr decât ea. Cei doi ar fi început o relație din luna octombrie, anul trecut.

Elena Băsescu este o mămică devotată

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu au divorţat în septembrie 2016  după patru ani de căsnicie. În septembrie 2012, Elena Băsescu s-a căsătorit cu Bogdan Ionescu, după o relație de mai bine de trei ani. Din căsnicia celor doi au rezultat o fetiță pe nume Sofia și un băiețel, pe nume Traian.

De când a divorțat, Elena Băsescu nu a fost văzută în compania altor bărbați, ci și-a dedicat tot timpul liber celor doi copii ai ei și pasiunilor sale, fiind o mamă foarte devotată. Ea postează frecvent pe contul ei de Facebook, imagini și filmulețe în care este surprinsă alături cei doi copii ai ei, pe pârtia de schi.După despărțirea de Syda, Elena a slăbit foarte mult, și era tot timpul îngândurată, însă se pare că acum are din nou motive să zâmbească.

 

Citește și: