În mod neașteptat, Andreea Marin, Bianca Drăgușanu și Dana Săvuică sunt printre persoanele faimoase din România care au apelat la împrumuturile bancare.

i-a-luat-un-credit-chiar-in-pandemieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Pentru ce a folosit Andreea Marin banii

Andreea Marin, spre exemplu, a mărturisit că a decis să ia împrumutul de la bancă deși tatăl ei i-a spus mereu că nu ar trebui să facă acest lucru.

Totuși, vedeta a decis în timpul pandemiei să ia un credit pentru a-și renova spațiul multimedia, loc în care ea găzduiește diverse evenimente.

“Da, am făcut împrumut la bancă, după mulți ani, după ce am spus că voi asculta sfatul tatălui meu și nu voi face niciun împrumut.

Asta m-a sfătuit. Dar am făcut un împrumut așezat, pentru că s-a ivit o ocazie, aceea de a clădi spațiul meu multimedia de astăzi, locul în care creez evenimente frumoase.

Nu a fost deloc ușor, se întâmpla la începutul pandemiei și apoi doi ani și jumătate a durat renovarea acestui spațiu pentru a-l transforma tehnic în ce e azi”, a spus vedeta pentru Vorbește lumea.

Bianca Drăgușanu, credit pentru a-și lua casă

Bianca Drăgușanu a recunoscut și ea că a apelat la o bancă pentru a primi un credit. Vedeta TV a folosit banii pentru a-și achiziționa o locuință, în urmă cu mai mulți ani.

„Cred că acum câțiva ani, mi-am luat una dintre case cu un împrumut bancar din acela, credit. Cred că pentru o casă am făcut”, a mărturisit aceasta.

Dana Săvuică a mărturisit că nu ar mai lua niciodată decizia de a lua credit bancar.

Vedeta a spus că i-a fost foarte greu să plătească ratele și a făcut o promisiune să nu mai ia niciodată un împrumut de la bancă.

“Am făcut un împrumut bancar și mi-am blestemat zilele, că ratele veneau oricum, indiferent de ce zile aveam. Și mi-am promis că nu o să mai fac niciodată un împrumut bancar”, a spus aceasta.

Romanița Iovan a făcut mai multe credite și nu regretă

Și Romanița Iovan a recunoscut că a făcut foarte multe credite bancare pentru a se putea dezvolta.

„Am făcut foarte multe credite pe societate. Eu așa m-am dezvoltat. Toate investițiile mele importante, cum ar fi imobilul meu de birouri pe care l-am construit acum 20 și ceva de ani, l-am construit pe credit. Imobilul din Primăverii tot pe credit.

Eu sunt de partea relației cu băncile. OK, că acum ROBOR-ul și creditele au devenit foarte periculoase pentru fiecare pentru noi. După părerea mea, dacă ești un om cinstit, nu ai cum să te dezvolți dacă nu apelezi la bănci”.

Și Cristina Cioran recunoaște că a făcut credite inclusiv pentru vacanțe, haine sau bijuterii. A investit în ea, admite fătă pic de regret.

Vezi și Andreea Marin, așa cum nu ai văzut-o niciodată! E blondă și fanii abia dacă au recunoscut-o!

Citește și:

Adrian Minune își anunță retragerea din muzică: ”Mai am de trăit 10 – 15 ani…” Ce se întâmplă cu artistul de 47 de ani

Și-a întâlnit strănepoata care îi poartă numele, dar pe părinții ei nu i-a iertat. Ce favor le-a interzis Regina lui Harry și Meghan