În timp ce Jennifer Lopez este un nume cunoscut de toată planeta, Lynda Lopez sau Leslie Lopez nu spun mare lucru. La fel este și în cazul lui Sharon Stone și a surorii sale, Kelly, sau a lui Nicole Kidman și a Antoniei Kidman.

În rândurile de mai jos afli cu ce se ocupă și cum arată surorile a șapte dintre cele mai admirate vedete feminine din lume.

Surorile lui Blake Lively sunt actrițe, sora mai mare a lui J.Lo e profesoară de muzică

Antonia, sora mai mică a lui Nicole Kidman, este prezentatoare tv în Australia și mama a șase copii.

Nicole Kidman și sora ei, Antonia. Foto: Profimedia
Nicole Kidman și sora ei, Antonia. Foto: Profimedia

Solange, sora lui Beyonce, este și ea cântăreață. Nu a ajuns, însă, la faima acesteia. Este cu cinci ani mai mică decât Bey. Solange a început ca dansatoare pentru trupa Destiny’s Child, din care făcea parte si sora ei. A lansat mai multe albume apreciate și de public, dar și de critici, a câștigat un premiu Grammy, a apărut în câteva filme. Să compună piese este, însă, adevărata ei pasiune. În 2022, a devenit a treia femeie afro-americană care a scris pentru New York City Ballet. Comparată deseori cu Beyonce, Solange a spus că au aspirații diferite și că fac stiluri diferite de muzică. Are chiar și o casă de discuri, Saint Records.

Beyonce„ și sora ei, Solange. Foto: Profimedia
Beyonce„ și sora ei, Solange. Foto: Profimedia

Jennifer Lopez are o soră mai mică, Lynda, care este jurnalist, și o soră mai mare, Leslie, profesoară de muzică la o școală din Bronx, cartierul din New York în care surorile Lopez s-au născut. În 2020, Lynda a scris o carte despre politiciana Alexandria Ocasio-Cortez. Leslie a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor.

Blake Lively are două surori mai mari, și ele actrițe. Robyn a apărut în „Karate Kid III” și „The Mentalist”, iar Lori a jucat în „Melrose Place”. Lori este și profesoară de actorie și a pregătit o mulțime dintre vedetele Disney. Inclusiv Millie Bobby Brown a învățat despre tainele acestei profesii de la ea.

Sharon Stone și sora ei, Kelly, au fondat o organizație caritabilă

Sora mai mică a lui Sharon Stone se numește Kelly. În 2020, la începutul pandemiei de coronavirus, Kelly și soțul ei au luptat serios pentru viața lor, după ce au contractat virusul. Sora lui Sharon are și lupus și a stat 26 de zile în spital cu Covid-19. Kelly și Sharon au fondat împreună Planet Hope acum 30 de ani, o organizație caritabilă care-i ajută pe cei fără adăpost, copiii și femeile abuzate, bolnavii în stadiu terminal.

Sharon Stone și sora ei, Kelly. Foto: Profimedia
Sharon Stone și sora ei, Kelly. Foto: Profimedia

Sora mai mică a Laetitiei Casta și cea a lui Penelope Cruz se aseamănă perfect cu mai celebrele lor rude

Frumusețea e moștenire de familie pentru Laetitia Casta și sora ei, Marie-Ange. Cele două sunt una mai frumoasă ca cealaltă. În timp ce Laetitia este una dintre cele mai apreciate fotomodele ale lumii, sora ei cu 12 ani mai tânără îi calcă pe urme. Marie-Ange cochetează și cu actoria și este mama unei fetițe de 10 ani.

Monica Cruz este sora mai mică a lui Penelope Cruz, însă este la fel de frumoasă. De altfel, cele două actrițe seamănă ca două picături de apă. În ultimii ani, Monica Cruz a început să atragă din ce în ce mai mult atenţia creatorilor de modă, dar şi a editorilor revistelor de modă din Statele Unite. Mulţi dintre aceştia au fost surprinşi să afle că există o frumuseţe spaniolă care poate rivaliza cu Penelope Cruz. Născută pe 14 martie 1977, Monica Cruz este dansatoare, model şi actriţă.

Surorile Cruz, la un eveniment din 2016
Surorile Cruz, la un eveniment din 2016
Jennifer și sora ei, Lynda. Foto: ProfimediaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Citește și: Iubirile lui Jennifer Lopez: 6 logodne, 4 mariaje și revenirea la marea ei dragoste, Ben Affleck. O carieră de succes și o viață amoroasă tumultuoasă

Citește și: Tragedie după tragedie pentru Sharon Stone. După mamă și nepot, acum i-a murit și fratele, la numai 57 de ani

Citește și: Salma Hayek, Penelope Cruz și Nicole Kidman, superbe la 50 de ani, pe covorul roșu de la Met Gala 2023. Au făcut senzație cu ținutele și prospețimea lor

Citește și: Tu știi ce înălțime au vedetele tale preferate? De la Meghan Markle sau Kate Middleton până la Kim Kardashian sau Salma Hayek | GALERIE FOTO