Pe primul loc, la fel ca anul trecut, e Kendall Jenner, fiica în vârstă de 23 de ani a lui Kris Jenner şi sora mai mică a lui Kim Kardashian. Aceasta a reușit să adune în ultimul an 22,5 milioane de dolari  graţie unor contracte încheiate cu branduri celebre, precum Estee Lauder, Adidas şi Calvin Klein.

Pe poziţia a doua se află Karlie Kloss, în vârstă de 26 de ani, fost înger al casei Victoria’s Secret.

Aceasta a reuşit să încaseze în perioada financiară iunie 2017 – iunie 2018 suma de 13 milioane de dolari, mai ales din contracte încheiate cu Swarovski, Adidas şi Away.

Poziţia a treia este ocupată de două top-modele, Chrissy Teigen şi Rosie Huntington-Whiteley, care au reuşit încasări de 11,5 milioane de dolari în ultimul an.

Chrissy (33 de ani), soția lui John Legend, mamă a doi copii, din care mezinul venit pe lume în luna mai a acestui an, a lansat o linie de vase de bucătărie şi o a doua carte de reţete culinare.

Rosie (31 de ani), care a născut anul trecut, a făcut avere din propria linie de lenjerie intimă, produse de machiaj şi parfumuri lansate în colaborare cu brandul britanic Marks & Spencer.

În top se mai află Cara Delevingne, Gisele Bundchen (care a renunțat la prezentările de modă), Gigi Hadid, Bella Hadid, Joan Smalls și Doutzen Kroes.

Vezi și A slăbit 42 de kilograme și și-a transformat întreaga viață. De la supraponderal a ajuns model pentru David Beckham | GALERIE FOTO

Citește și: