Până la 41 de ani, Anca Serea a născut de 6 ori și nu a spus „nu” atunci când a fost întrebată dacă și-ar dori al șaptelea copil. Anca Serea are 4 copii cu Adi Sînă și doi din căsnicia anterioară. Vedeta de la Prima TV are doi copii cu afaceristul Filip Poplingher, care s-a stins din cauza unei boli necruțătoare, pe David (20) şi pe Sarah (14). Cu Adi Sînă i-a făcut pe Noah (10), Ava (8) şi Moise (6) și Leah (3 ani).

Mămicile-eroine din showbiz-ul românesc

Pe locul al doilea, în ordine descrescătoare urmează fosta solistă de la trupa Angels, Raluca Blejușcă (35 de ani), mamă a cinci copii. solista și soțul ei procuror, Ionuț Blejușcă, au 5 comori acasă. Minunile lor sunt Serafim (14 ani), Casian (12 ani), Emilian (8 ani), Maria (10 ani) și Anastasia (5 ani).

Pe podiumul mămicilor eroine sunt și vedetele care au născut patru copii: Nicoleta Luciu și Cristina Dochianu. Ambele au renunțat la televiziune pentru a se dedica familiilor. Nicoleta Luciu (41 de ani), fosta vedetă de telenovele şi prezentatoare tv, se mândreşte cu cei patru copii pe care îi are cu omul de afaceri Zsolt Csergo, cu care locuiește la Miercurea Ciuc. În 2008, fosta actriță de telenovele l-a născut pe Zsolt jr, iar în 2011 i-a adus pe lume pe tripleţii Kim, Kevin şi Karoly.

Citește și: Raluca Blejușcă, ex-Angels, apariție rară la o gală mondenă. Are 5 copii superbi și o căsnicie fericită cu soțul procuror

Anca Serea-6 copiiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 19

Cristina Dochianu a născut, în secret, al patrulea copil

Cristina Dochianu, frumoasa blondă care prezenta Știrile din Sport și Meteo, la Antena 1, este acum o mamă împlinită și o soție fericită. Cristina Dochianu, mai exact Cristina Fogarassy, după căsătorie, a renunțat la televiziune în 2016 și toată lumea ei gravitează în jurul copiilor, care iată că acum sunt 4 la număr. Fosta știristă a născut, în secret, încă o fetiță! În 2015, Cristina Dochianu a adus pe lume primul copil, o fetiță, Yvonne (7 ani), iar, în 2017 s-a născut și a doua fiică, Anais (5 ani). Nicholas a împlinit 3 ani și jumătate în mai, iar pe mezina Maria-Evelin Cristina ne-a prezentat-o, pe Instagram, de curând. Are doar câteva luni.

Citește și: Cristina Dochianu a născut în secret al patrulea copil. Viață de mamă devotată și de soție adorată, la 6 ani de când s-a retras din televiziune

Ele sunt vedetele care au trei copii!

Mămici cu trei copii sunt din ce în ce mai multe în showbiz-ul autohton: Adela Popescu are 3 băieței cu Radu Vâlcan, iar prietena ei, Laura Cosoi, a născut, acum o lună, a treia fetiță. Mirela Vaida, Alina Pușcaș și Lavinia Petrea sunt vedete de televiziune cu câte trei copilași. Valentina Pelinel i-a născut lui Cristi Borcea trei urmași, însă fostul șef de la Dinamo are, în total, 9 copii cu 4 femei. Solista Antonia are 3 copii, pe Maya, din relația cu Vincenzo Castellano, și pe Achim și Dominic, cu Alex Velea. Elena Băsescu este mamă eroină cu trei copilași. Ea și fostul soț, Bogdan Ionescu, au o fetiță, Sofia Anais (născută pe 1 septembrie 2013), şi un băiețel, pe Traian Junior (născut pe 31 ianuarie 2015). EBa mai are o fetiță, Anastasia, din relația cu Cătălin Tomată. Anamaria Prodan are trei copii mari, iar Horia Brenciu și Alice Dumitrescu cresc împreună 4 copii. Alice are trei copii biologici, trei fete, iar mezinul Toma (8 ani) a venit în familia lor prin adopție.

Citește și: Lavinia Petrea a împlinit 40 de ani. Poză rară cu cei trei copii și misteriosul ei soț: ” Viața a fost atât de bună cu mine!”

Citește și: Adela Popescu, 30 de poze superbe de la botezul fiului. Decor de vis și ploaie de vedete

Citește și: Laura Cosoi, toate detaliile despre cea de-a treia naștere naturală și poze emoționante din maternitate: „Totul a durat cam 2 ore și jumătate”

Citește și: Alina Pușcaș, superbă în costum de baie, după 3 nașteri. Imagini inedite din vacanța cu soțul. Ce o nemulțumește, totuși, în Ibiza