Anunțul a fost făcut chiar de vedetă pe rețelele de socializare. Cu puțin timp în urmă, înainte să intre în sala de nașteri, vedeta a postat  o imagine cu ea din salonul în care va sta cu cel mai nou membru al familiei, dintr-un spital privat din București, alături de mesajul: „ În curând o să îl cunosc pe bebe.  Vă mulțumesc pentru mesaje!”.

După două ore de la anunț, ea a adus pe lume un băiețel,  la ora 16.03. Micuţul a avut la naştere 2,760 kilograme şi 50 cm, primind din partea medicilor nota 10. Ela Crăciun a ales şi de această dată să nască natural, fiind convinsă că această modalitate este cea mai benefică pentru sănătatea copilului.

 

Citește și: Cum arată Laura Cosoi, la patru luni de la naștere. Dezvăluirea făcută de actriță

 

Ela Crăciun mai are un băiat și o fată

 

Îndrăgita prezentatoare TV  și unul dintre cei mai cunoscuți bloggeri de parenting din Romania,a anunțat încă din luna iulie că este însărcinată și că în această toamnă va aduce pe lume încă un băiețel.

Ea a dezvăluit sexul copilului într-un mod cu totul inedit. Potrivit unui filmuleț pe care l-a postat pe contul ei de youtube, Ela a organizat o petrecere într-o grădină, cu un decor de vis și împreunp ceilalți doi copii ai ei, Alex si Alesia,  au înțepat un balon imens din care au căzut steluțe albastre, semn că vor avea un frățior.

„A fost o după-amiază superbă. Ne-am adunat cu toții într-o grădină plină cu flori, frumos amenajată cu baloane colorate, cu candy bar, limonadă, ne-am bucurat de vremea superbă și de momentele speciale petrecute împreună. Erau cu toții nerăbdători să afle vestea: va fi fetiță sau băiețel? Au făcut chiar pariuri înainte. Așteptau să vadă ce culoare au steluțele din balon. Albastre sau roz? A fost prima variantă. Vom avea un băiețel! Rămâne acum să ne decidem asupra numelui. Alesia ne-a spus că ea vrea să aibă ultimul cuvânt și că va avea mare grijă de frățiorul ei mai mic. Mai sunt două luni și jumătate până la venirea lui pe lume! Sunt binecuvântată să am o familie atât de frumoasă și de unită!”, a scris în vară Ela Crăciun.

Citește și: