Vedeta a dezvăluit sexul copilului într-un mod cu totul inedit. Potrivit unui filmuleț pe care l-a postat pe contul ei de youtube, Ela a organizat o petrecere într-o grădină, cu un decor de vis. Însă, pentru a dezvălui sexul bebelușului, vedeta și ceilalți doi copii ai ei, Alex si Alesia,  au înțepat un balon imens din care au căzut steluțe albastre, semn că vor avea un frățior.

 

Citește și: Un român, iubitul celebrei cântărețe mexicane Thalia, în cel mai recent videoclip al artistei!! Cum au fost filmați cei doi. Cine este și cum s-au cunoscut

Ela Crăciun va avea un băiețel

 

„A fost o după-amiază superbă. Ne-am adunat cu toții într-o grădină plină cu flori, frumos amenajată cu baloane colorate, cu candy bar, limonadă, ne-am bucurat de vremea superbă și de momentele speciale petrecute împreună. Erau cu toții nerăbdători să afle vestea: va fi fetiță sau băiețel? Au făcut chiar pariuri înainte. Așteptau să vadă ce culoare au steluțele din balon. Albastre sau roz? A fost prima variantă. Vom avea un băiețel! Rămâne acum să ne decidem asupra numelui. Alesia ne-a spus că ea vrea să aibă ultimul cuvânt și că va avea mare grijă de frățiorul ei mai mic. Mai sunt două luni și jumătate până la venirea lui pe lume! Sunt binecuvântată să am o familie atât de frumoasă și de unită!”, a declarat Ela Crăciun.

Citește și: