O prezență constantă în emisiunea legendarei Oprah și apreciată deopotrivă de personalități și părinți din întreaga lume, doctor Shafali promovează una dintre cele mai apreciate metode de parenting și este unul dintre cei mai cunoscuți experți în coaching și importanți psihologi din domeniul parentingului din SUA.

Ela Crăciun, mamă a trei copii, expert în parenting și una dintre cele mai cunoscute bloggerițe din România, povestește cum a fost experiența de la curs. Dr. Shefali Tsabary şi-a obţinut doctoratul în psihologie clinică la Universitatea Columbia, New York și a devenit o terapeută de succes.

dar ce este parentingul conștient? „În urma unei îndelungi experienţe în lucrul cu familiile, dr. Shefali Tsabary propune o soluţie ce s-a dovedit utilă pentru crearea şi menţinerea unor relaţii armonioase părinte–copil: transformarea stilului de parentaj din unul inconştient, transmis ca atare din generaţie în generaţie, într-unul conştient, centrat asupra nevoilor reale ale copilului”.

„Sunt mândră să ajung la finalul uneia dintre cele mai importante și provocatoare experiențe trăite de mine în ultimii ani. Am terminat cursul de coaching cu doctor Shefali, pe care am decis să îl urmez în primul rând pentru mine, pentru a deveni o mamă mai bună pentru copiii mei, și în al doilea rând pentru zecile de mii de mămici care-mi sunt alături. Mi-am dorit să învăț de la ea pentru că știam că experiența sa în relația părinte-copil a avut un impact uriaș asupra multor familii”, a declarat Ela Crăciun la finalul celor șase luni de curs intensiv.

ela-craciun-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

După școala de coaching din Israel, Ela Crăciun își reconfirmă statutul de expert în parenting și succesul pe care l-a avut în cariera sa editorială, unde „9 luni fără griji” și „12 luni fără griji”, cele două volume lansate de ea, au avut vânzări record și se află deja la cel de-al treilea tiraj.

Ela Crăciun, despre cursul de parenting din Israel

Despre cele mai importante lucruri învățate de celebra mămică de la acest curs intensiv, chiar ea declară: „Am înțeles cât de mult contează dezvoltarea personală a părintelui, întrucât se reflectă direct în educația copiilor. Am învățat tehnici și abordări care m-au ajutat să îmi înțeleg mai bine și să îmi gestionez emoțiile în situații dificile.

Mi-am examinat emoțiile și blocajele personale, am depășit obstacol după obstacol pentru a mă transforma într-o versiune mai bună”, a concluzionat Ela Crăciun.

„Experiența asta m-a ajutat să aprofundez noțiunile pe care le-am acumulat în cei 2 ani, la școala de coaching din Israel. Deși aveam o bază solidă, acest curs mi-a oferit o perspectivă nouă, tehnici avansate și înțelegere mai profundă a aspectelor esențiale. Sunt recunoscătoare pentru această oportunitate și pentru toate lecțiile prețioase pe care le-am învățat.

Această călătorie de învățare și creștere a fost provocatoare, dar fiecare moment de efort a fost cu adevărat valoros, pentru că am înțeles principii care mă vor ghida pentru tot restul vieții. Cursul de coaching a fost cu siguranță unul dintre cele mai valoroase investiții pe care le-am făcut pentru viitorul meu și abia aștept să împărtășesc cu voi mai multe tehnici pe care le-am descoperit”, a mai declarat Ela Crăciun.

Citește și: INTERVIU Exclusiv: Mirela Retegan, mama Gașca Zurli, despre campaniile fundației și experiența personală de la care a început totul: ”Părinții sunt primii care le pun etichete copiilor”

Citește și: EXCLUSIV Urania Cremene: ”Copiii măsoară iubirea în timp, nu în numărul de jucării”