Informația a fost făcută publică la aproximativ o lună după ce prezentatorul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” a anunțat că are nevoie să ia o pauză de la televiziune. Andreea, însă, are alte planuri, iar la început de an a anunțat că revine în televiziune.

Cu ce post a bătut palma și când începe emisiunea

Andreea Ibacka, soția lui Cabral, va putea fi văzută în mai pușin de două săptămâni în rol de moderatoare a unui show surpriză. Prima apariție televizată a vedetei, în cadrul proiectului cu pricina, va avea loc pe data de 16 ianuarie 2023.

Vedeta, mamă a doi copii, va putea fi văzută în fiecare zi lucrătoare a săptămânii, cu diverse subiecte, de la parenting până la beauty.

Andreea Ibacka se va alătura echipei formate din Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, pentru a modera show-ul „Happy Café”, ce propune un format info-educativ. Programul televizat va putea fi urmărit pe Happy Channel de luni până vineri, începând cu ora 17.30. Din platou nu vor lipsi invitații.

„Eu sunt super happy că, din 16 ianuarie, vom fi alături de voi în formula aceasta. La Happy Café vorbim pe atât de multe teme frumoase: parenting, educaţie financiară, couple and family tips, beauty şi fashion tricks. Aducem noutăţi în materie de teatru, film şi carte, mergem în culisele serialului ”Lia, soţia soţului meu”. Invităm alături de noi, pe canafeluţă (cum ne place nouă să o alintăm), unele dintre cele mai îndrăgite vedete autohtone”, a transmis Andreea Ibacka, într-o intervenție la TV Happy.

Actorul Vlad Gherman a promis românilor că toți trei vor depune eforturi pentru a le face după-amiezile mai frumoase și, totodată, interesante. Show-ul „Happy Café” se anunță a fi unul informativ, din care telespectatorii să poată învăța cum să trăiască o viață cât mai sănătoasă și fericită.

Între timp, cel mai probabil, Cabral își va urmări soția de pe propria canapea, de acasă, în timp ce va avea grijă de cei doi copii, el anunțând că ar avea nevoie de circa un an pentru a se reface după epuizanta emisiune ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”.

Vezi și Reacția lui Cabral după prima zi fără emisiunea ”Ce spun românii” pe post. ”De ce să mint, mi-a cam dat cu niște palme transpirate”

Citește și:

Claudia Ghițulescu, despre momentul prin care nicio femeie nu ar trebui să treacă vreodată: „Numai cine a trecut prin așa ceva poate să înțeleagă cât doare”

Antonia și Gina Pistol, imagini adorabile cu copiii, în vacanța exotică. Cum le-au pozat Velea și Smiley