Zilele trecute, la premiera filmului „No Time to Die”, cea de-a 25-a peliculă a seriei James Bond, o lume întreagă a putut să-i vadă pe Lola Iolani, în vârstă de 14 ani, și pe Nakoa-Wolf Manakauapo Namakaeha, de 12 ani.

Și toată lumea a putut remarca cât de bine îi seamănă actorului mai ales băiatul său, care are aceiași cârlionți ca tatăl.

Cei trei, pentru că Lisa Bonet nu a participat la premieră, au fost o apariție. Actorul a optat pentru un costum clasic negru, cu papion, în timp ce băiatul lui s-a orientat către o ținută rock, formată dintr-o geacă de piele, bocanci vișinii și pantaloni negri.

Lola, extrem de feminină, a îmbrăcat o rochie neagră cu paiete, asortată cu cizme lungi, albe. Cei trei s-au pozat inclusiv alături de, Billie Eilish.

JAson-si-copiii-saiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Mama lor, Lisa Bonet, a luat maternitatea de la capăt, deși are o fată mare, Zoe Kravitz, din relația cu Lenny Kravitz. Chiar dacă e mai mare cu 11 ani decât soțul ei, aceasta nu s-a temut să-și facă o familie alături de actor.

Vezi și Are 57 de ani și un abdomen care ar face gelos orice bărbat de 20 de ani! Lenny Kravitz i-a lăsat mască pe toți, inclusiv pe viitorul ginere, Channing Tatum. Ce i-a spus acesta lui tata-socru

Citește și:

Adela Popescu a făcut primele declarații despre al patrulea copil

Primele fotografii cu Macaulay Culkin și fetița lui. E adorabilă și îi seamănă leit!