Întrebarea de pe buzele tuturor era cine este bărbatul care îi e alături, tatăl copilului ei. Vedeta a oferit în sfârșit răspunsul în noua emisiune a lui Cristi Brancu de la Prima TV, „Exclusiv VIP”.

Ramona Bădescu a dezvăluit că bărbatul care o face fericită și alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de trei ani este un “italiano vero”, mai precis bancherul și omul de afaceri Fabio Cali, cu origini siciliene.

tatal-copilului-Ramonei-BAdescuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 2

Alături de el, Ramona Bădescu a devenit pentru prima oară mamă. Cuplul are împreună un băiețel minunat, care pe 17 martie împlinește 1 an și 6 luni.

Vedeta are multe în comun cu viitorul ei soț, care este mai mare decât ea cu un an. Fabio Cali (53 de ani) este tot Săgetător, ca și Ramona Bădescu, amândoi fiind zodii de foc. Fiul lor, Ignazio Salvo Cali, își moștenește tatăl cu desăvârșire, spune celebra lui mamă.

Deocamdată, din cauza pandemiei, micuțul Ignazio nu a putut fi botezat, pentru că părinții lui și-au dorit o ceremonie fastuoasă pentru el. Atât Ramona, cât și viitorul ei soț așteaptă cu nerăbdare momentul potrivit pentru creștinarea fiului lor. Cel mai probabil asta se va întâmpla imediat după ce în Italia condițiile dictate de pandemie se vor mai relaxa în Italia.

Fiul meu e bucățică ruptă din tatăl lui”

În primul interviu acordat exclusiv pentru Click!, după moartea tatălui său, Ramona Bădescu declara că fiul ei seamănă extrem de mult cu tatăl său.

“Ignazio este foarte pedant, dar foarte ambițios, este exact așa cum este zodia lui de Fecioară. Încerc să vorbesc cu el și în italiană, dar și în limba română, în engleză.

Nu l-am dus încă la creșă, dar intenționez să o fac chiar dacă o să ne fie greu să ne despărțim unul de altul. Sper că peste 2-3 luni să poată merge la creșă. Îl văd atunci când mergem în parc că își dorește să socializeze cu ceilalți copii, dar nu vreau să risc încă, mai așteptăm 2-3 luni, poate mai trece puțin pandemia și ne mai liniștim.

Fiul meu e bucățică ruptă din tatăl lui. De la mine a luat rotunjimea feței, dar ochii, fruntea și structura corpului sunt de la tatăl lui. Atunci când îl țin în brațe am impresia că îl țin în brațe pe tatăl lui când era bebeluș. Ignazio mă ține în formă, nu mai merg la sală, fac sport cu el în parc când îl plimb cu căruciorul și când iesim la plimbare”, declara, la sfârșitul lunii ianuarie, Ramona Bădescu.

Vezi și Ramona Bădescu e disperată! “Faptul că nu sunt în aceste momente alături de el mă distruge sufleteşte!”

Citește și:

Ce sfat i-a dat Răzvan Fodor lui Smiley, chiar înainte să devină tătic?

A fost soția celui mai bogat om din lume. Au șocat întreg mapamondul cu divorțul lor, după 25 de ani de mariaj și 4 copii. Acum, ea s-a măritat cu profesorul copiilor!