Alex Vasilache a avut şansa de a se vaccina înaintea altor artiști datorită celei de-a doua pasiuni pe care o are, medicina. Alex Vasilache a terminat Facultatea de Medicină Generală.

„Nemaicântând, mi-a rămas timp cu care a trebuit să mă decid ce fac şi atunci am decis să dau examenul de rezidenţiat. La spital am început acum, în ianuarie. Este anul întâi de rezidenţiat la boli infecţioase”, a declarat Alexandru Vasilache, solistul trupei JukeBox, potrivit Mediafax.

„Nouă, ca medici, ni s-a oferit ocazia de a fi printre primii care fac vaccinul, am privit chestia asta ca pe o oportunitate până la urmă. Nu ne-a obligat nimeni, nu te forţează nimeni.

Până la urmă, vaccinarea nu e o chestie pe care o faci numai pentru tine, că nu e o acţiune care te protejează doar pe tine. Ci, practic, tu eşti unul dintre factorii care au capacitatea de a opri răspândirea virusului”, a adăugat acesta.

Vezi și Părintele Francisc Doboș: „Aghiasma e împotriva dracilor, vaccinul e împotriva COVID!”

Citește și:

Jorge are o fiică de 19 ani. Ilinca impresionează cu frumusețea ei

Ce făcea Nadia Comăneci la 14 ani, când nu era la Olimpiadă: ”Era marea mea ocupație”. Gimnasta noastră și-a surprins fanii cu instantanee nemaivăzute