Dacă până acum a tot declarat că e singură, într-un interviu recent a admis, în cele din urmă, că există un nou bărbat în viața ei. Nu dragostea vieții ei, ”bărbatul suprem”, așa cum îl considera pe Rene Angelil, cel care a descoperit-o când avea doar 12 ani, și care a murit la 73 de ani, ucis de un cancer la gât.

Relația cu dansatorul Pepe Munoz, cu16 ani mai tânăr ca ea, a evoluat firesc. Cei doi au avut o relație foarte bună de la început. Dacă inițial doar dansau împreună, au tot început să fie văzuți peste tot în acaestă formulă. Se țin de braț, de mână, au tot felul de manifestări de afecțiune în public, așa că vedeta pur și simplu nu a mai putut să nege ceea ce toată lumea vedea. În plus, vedeta zâmbește non-stop, e mai fericită ca oricând.

Celine Dion si iubitul eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

”Da, este un bărbat în viața mea”, a spus Celine Dion despre Pepe, în vârstă de 34 de ani. ”Ne-am împrietenit imediat. Ne-am apropiat ca prieteni, ne simțim bine împreună. A evoluat”, a spus vedeta despre această relație.

Celine Dion este însă îngrijorată pentru Pepe, care nu e obișnuit cu atâta atenție din partea mass-media. ”A fost probabil copleșitor pentru el la început”, admite.

Chiar dacă e un nou bărbat în viața ei, Celine încă vorbește în termeni elogioși despre fostul soț, numindu-l ”bărbatul vieții sale”. Este, însă, pentru prima oară împăcată cu dispariția lui, afirmând că știe că acesta o veghează de sus.

Vezi și Ce tribut emoționant i-a adus Celine Dion răposatui ei soț… ”E cel mai frumos cadou pe care i-l puteam oferi”

Citește și: