Cei doi se iubesc deja de 4 ani, semn că nu e vorba doar de o pasiune trecătoare sau o aventură.

Pentru prima dată de la divorț, regina R&B a postat pe Instagram o fotografie în care apare în brațele iubitului, care o sărută pasional, la trecerea în Anul Nou, pe care cei doi îndrăgostiți l-au petrecut pe Valea Uzului.

”Viața e frumoasă”, a scris ea, în limba engleză, în dreptul fotografiei.

”Iubitul meu este Tibi Vărzaru, îl știți. Suntem împreună de la divorț”, declara la un moment dat vedeta pentru Click!.

Tiberiu Vărzaru și Cristina Spătar formează un cuplu încă din vara lui 2016, la câteva luni de la divorțul vedetei de Alin Ionescu, cu care are doi copii.

Cristina Spătar a suferit mult după divorț, fiind nevoită să se mute din vila conjugală, într-un apartament de bloc, împreună cu copiii. Rămasă practic fără venituri, cântăreața a încercat să se relanseze în afaceri chiar cu ajutorului noului iubit, Tibi. Acesta a ajutat-o și din punct de vedere financiar, nu doar sentimental, a dezvăluit vedeta. ”Nu am primit niciun leu de la fostul soţ, mi-am pus pe picioare atelierul de haine, am obţinut şi contracte cu ajutorul prietenului meu.

Prietenul meu m-a ajutat foarte tare cu afacerea. El este cel care stă în spatele acestui business. Iubitul meu este alături de mine de la divorț. Toată lumea are un iubit, eu de ce să nu am?”, declara atunci Cristina Spătar.

În ceea ce-l privește pe Tiberiu Vărzaru, înainte de a deveni iubitul Cristinei Spătar, el a avut o relație cu fiica cea mică a politicianului Vadim Tudor, Jeni.

Vezi și Cristina Spătar trece prin clipe grele: „Am zile în care nu pot să mă ridic din pat…”

Citește și:

Drama prin care trece Oana Roman. Acum a spus totul. Cu ce boală gravă se confruntă mama ei, Mioara Roman

Cu cine a petrecut Ileana Lazariuc noaptea dintre ani, într-o destinație exotică?