Fătă nicio intreoducere, artista a postat pe Instagram o fotografie în care apare sărutându-se cu un bărbat pe nume Bogdan Drăghici. Iubirea plutește în aer, după cum se poate vedea din instantaneul în care cei doi trăiesc la maximum clipa, într-un cadrul idilic, la munte, în satul Cioclovina, județul Hunedoara.

alexandra-stan-si-iubitul-eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

În luna octombrie, cei doi au stat în carantină la Târgu Mureș, după ce iubitul artistei a fost testat pozitiv pentru Covid-19. Carantina le-a prins bine, relația sudându-se și mai mult.

În ce relații a rămas Alexandra Stan cu fostul iubit

Anul trecut, în mai, Alexandra Stan s-a despărțit de Bogdan Stăruială, cel cu care a format un cuplu timp de patru ani. Cei doi au rămas prieteni, iar solista are numai cuvinte de laudă la adresa lui. „Nu mai am iubit, sunt single, dar sunt în relații foarte bune cu Bogdan.

Ne înțelegem foarte bine, suntem prieteni. Împărțim custodia lui Hercules, pisoiul nostru. (…) Noi am ajuns la o despărțire amiabilă. Ne așteptam cumva să se întâmple asta, pentru că noi suntem cumva prieteni. În ultima perioadă eram mai mult prieteni decât iubiți.

Ne susținem în continuare unul pe celălalt. O să fie mereu prietenul meu cel mai bun. Și dacă o să mă căsătoresc cu un alt bărbat, Bogdan e Bogdan”, declara Alexandra Stan la „Vorbește lumea”.

Vezi și Celebra cântăreață s-a pozat așa și fanii nu s-au putut abține: „Masca trebuia legată după urechi, nu la șolduri”

Citește și:

Codin Maticiuc, poziție dură după ce a fost descoperit pozitiv cu COVID-19: „Nu sunt de acord să port masca în aer liber”

Liviu Vârciu: ”Regretul meu e că nu am cumpărat Năvodariul”