S-a spus că Michelle Hunziker ar fi divorțat de Tomaso Trussardi, bărbatul cu care are două fetițe -Celeste (8 ani) și Sole (6 ani) – și moștenitorul imperiului Trussardi, pentru a se întoarce în brațele primului ei soț, Eros Ramazzotti. Sau, cel mai probabil, așa sperau fanii celor doi.

Însă atât vedeta tv, cât și șarmantul cântăreț au negat orice posibilă reluare a vechii relații. Au explicat că singurul motiv pentru care sunt văzuți împreună este fiica lor, Aurora, acum în vârstă de 25 de ani.

Iar acest lucru s-a confirmat destul de repede, atunci când au apărut primele zvonuri despre relația Michellei (45 ani) cu atrăgătorul Giovanni Angiolini (41 ani), considerat de tabloidele din Italia cel mai sexi medic din Peninsulă.

Michelle Hunziker și Giovanni Angiolini, surprinși de paparazzi

Iar la puțină vreme de la apariția zvonurilor, au apărut și primele imagini cu cei doi în ipostaze care nu mai lasă loc de nicio interpretare. În urmă cu câteva zile, Michelle Hunziker și Giovanni Angiolini au fost surprinși de paparazzi în Sardinia, la bordul unei ambarcațiuni, schimbând gesturi tandre și sărutări fierbinți, ca doi adolescenți îndrăgostiți până peste urechi.

Michelle Hunziker and new boyfriend Giovanni Angiolini enjoying a boat trip in Stintino, SardiniaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

De altfel, presa din Italia dă ca sigură informația că cei doi și-ar căuta deja o casă împreună în Sardinia, semn că relația lor este cât se poate de serioasă.

Cine e Giovannni Angiolini

Giovannni Angiolini este și el destul de cunoscut în Italia, după ce în 2014 a participat la emisiunea Big Brother.

Cu toate acestea, el este total diferite față de Tomaso Trussardi de care Hunziker s-a separat recent.

„Doctorul G” provine dintr-o familie simpla și unită, cu posibilitati financiare modeste, spre deosebire de Tomaso Trussardi care provine dintr-o familie foarte bogată.

Tatăl lui Giovannni Angiolini, Mauro, acum pensionar, era reparator de electrocasnice, în timp ce mama sa, Caterina, a lucarat ca secretară. Giovanni mai are un frate mai mic, Paolo, care este kinetoterapeut și lucrează adesea cu el, și două surori. Cea mai mare Stefania, și Lisa, care locuiește la Roma. Lisa a fost cântăreață și în prezent se ocupă de design interior.

Citește și: Eros Ramazzotti și Michelle Hunziker, sărut în fața camerelor

xRomina și Al Bano Power: iubire, despărțire, tragedii. Drumul artiștilor de la ură, la iertare. Celebrul cuplu va cânta la Cluj și la București