Ajunsese la un moment dat să cântărească peste 100 de kilograme, așa că a spus stop și a decis să facă ceva în această privință. S-a resetat din toate punctele de vedere, a adoptat obiceiuri sănătoase și a renunțat la ce-i dăuna.

Pe lângă faptul că a renunțat aproape de tot la carne, hidratarea a jucat un rol foarte important în această schimbare, iar astăzi a rămas cu obiceiul de a bea foarte multă apă.

„Beau șapte-opt litri de apă pe zi. De asta am și slăbit. M-am hidratat mult și bine. Beau jumătate de litru imediat cum mă trezesc”, a povestit Tudor la Pro FM.

Cum se menține după ce a slăbit 40 de kilograme

„Cel mai gras am fost la 104 kilograme. Nu țin nicio dietă. Mănânc foarte puțin, cred că e vorba și de stresul de anul ăsta, mi s-a mai și micșorat stomacul.

La studio nu mănânc, că adorm. E un pic de disciplină. Nu am mai mâncat carne, nu mai mănânc seara, nu mănânc dulciuri, dar pâine mănânc. Beau apă plată”, a povestit Tudor.

Vezi și Tudor Ionescu de la Fly Project a slăbit 40 de kilograme! E incredibil cât poate să cântărească acum: ”Sunt conștient că am slăbit mai mult decât ar fi trebuit”

Citește și:

Jorge, adevărul despre divorțul de Alina Laufer: ”Am plecat de acasă. Mă ducea mereu cu zăhărelul”

Câte kilograme are Andra: ”Am pus cam 10 kilograme în pandemie, am ajuns la…”