Și asta deoarece cei mai mici moștenitori ai coroanei din această țară cresc repede și curând se vor transforma, cel mai probabil, în niște tineri extrem de atrăgători. Deja, dacă îi vezi, nu-ți poți muta privirile de la ei.

Deocamdataă, fiii prințesei Mary și ai prințului Frederik, gemenii Vincent și Josephine, abia au împlinit 8 ani, prilej cu care mama lor a realizat cu ei niște instantanee superbe.

Fotografiile nu sunt de genul celor oficiale, cei doi prinți părând niște copii absolut normali. Pozați în natură, în timpul unei drumeții, sunt îmbrăcați casual, fără fițe, ba chiar sunt și ușor ciufuliți de vânt. E limpede, însă, că sunt niște copii relaxați și fericiți, fără griji.

cei mai mici printi ai DanemarceiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Fotografiile au fost postate pe contul oficial de Instagram al familiei regale daneze și au smuls nenumărate like-uri.

Patru moștenitori ai coroanei

Prinții Vincent și Josephine sunt mezinii cuplului regal. Prințul moștenitor al coroanei și soția acestuia mai au împreună doi copii: prințul Christian, de 13 ani, și prințesa Isabella, de 11 ani.

Când l-a cunoscut pe cel care avea să-i devină soț, prințesa Mary, pe atunci o australiancă de rând, nu avea habar despre sângele albastru al acestuia. Numele din buletin al celei devenite prințesă este Mary Donaldson. Aceasta, acum în vârstă de 46 de ani, l-a cunoscut pe Fredrik, de 50 de ani, într-un bar din Sidney, în timpul Jocurilor Olimpice din 2000.

Nu a știut că este prinț, cu atât mai puțin moștenitorul coroanei daneze. Un an mai târziu, Mary s-a mutat în Danemarca. În 2003, cei doi s-au logodit.

Vezi și Familia regală, la schi. Mai ales fetița e foarte talentată! VIDEO

Citește și: