Deși au spus că nunta ar putea avea loc probabil la anul, se pare că cei doi s-au grăbit. Iar o imagine cu ei le-a dat de gândit fanilor și i-a făcut să creadă că cei doi ar fi devenit soț și soție. Cel care i-a dat de gol a fost chiar artistul, care i-a făcut o declarație de dragoste Cleopatrei care i-a lăsat muți de uimire pe mulți, numind-o deja pe artistă „soția mea”.

Cleopatra-si-EdwardSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

”Îți mulțumesc că exiști în viața mea, soția mea! Te iubesc infinit! Trăiesc și respir prin tine!”, a scris Edward Sanda pe pagina sa de Instagram, în dreptul unei fotografii cu el și Cleopatra Stratan.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au stabilit că nunta va avea loc la anul. Pandemia de coronavirus joacă un rol decisiv, de aceea cei doi nu știu exact data. Însă, mulți se gândesc acum că cei doi s-ar fi căsătorit deja, în mare secret, ori mesajul artistului lasă de înțeles că cei doi se iubesc enorm și abia așteaptă să devină soț și soție. Sărbătorile îi prind pe Cleopatra și Edward împreună și cei doi postează adesea imagini cu ei în ipostaze intime și extrem de tandre.

La începutul acestui an, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au recunoscut public faptul că se află într-o relație. Iar cei doi sunt gata să treacă la următorul nivel al relației, căsătoria. Nunta ar urma să aibă loc în vara anului următor. „Dacă pandemia se va opri și totul va funcționa normal, în vara anului 2021 va avea loc nunta noastră, în București, iar luna de miere încă nu ne-am hotărât. Noi ne dorim foarte mult să mergem în Maldive!”,a spus Edward Sanda pentru impact.ro.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda și-au ales, se pare, nașii, fiind vorba despre cunoscutul comediant și vedetă a postului de televiziune Antena 1, Dan Badea, și soția lui. Cleopatra și Edward își fac deja planuri și mai mari de viitor, discutând despre viitoarea lor familie. Vor, deocamdată, un singur copil, care să vină pe lume în următorii cinci ani. “Trebuie să treacă niște ani. Trebuie să ne ocupăm de carierele noastre și o să vină și Cleduțul”,a spus artistul, conform Spynews.ro.