Edward Sanda a oferit detalii exclusive în cadrul emisiunii „Showbiz Report”, despre evenimentul în care își va uni destinul cu cel al Cleopatrei Stratan. Potrivit spuselor sale, căsătoria va avea loc chiar anul acesta, însă vor organiza doar ceremonia civilă, iar asta din cauza restricțiilor care există în contextul pandemiei de coronavirus.

Mai mult de atât, artistul a dezvăluit că nunta va fi organizată în România, într-o locație unde va exista și un ponton pentru un cadru de vis.

”Anul ăsta vrem să ne căsătorim. Nu facem nunta, doar cununia, undeva aproape de toamnă. Va fi ceva restrâns, frumos, liniștit, doar cu familia, aici în România, pe ponton”, a spus Edward Sanda la ”Showbiz Report”.

Cât despre unde va avea loc luna de miere, Edward Sanda a mărturisit că atât el, cât și Cleopatra Stratan își doresc să meargă în Maldive, dacă măsurile de siguranță și restricțiile se vor diminua.

”Dacă ar fi să se poată circula, noi am vrea să facem luna de miere în Maldive”, a adăugat artistul în cadrul emisiunii „Showbiz Report” de la Antena Stars.

Edward Sanda a cerut-o în căsătorie pe Cleopatra, anul trecut, chiar de ziua ei, când a împlinit 18 ani.

Citește și:

Romică Țociu, dezvăluiri despre copilăria sa: ”Eram încă puști și obișnuiam să mai ies cu fete, dar ea venea după mine țipând”

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au sărbătorit patru ani de relație „4 ani înseamnă puțin”