Starul a împlinit pe 10 decembrie 53 de ani. Ea  a fost nevoită să se radă în cap pe perioada chimioterapiei în timpul luptei cu cancerul ovarian, dar frumoasa actriță a uimit pe toată lumea cu cea mai recentă schimbarea de look a ei. A început să-i crească podoaba capilară și actrița parcă se face de la o zi la alta mai frumoasă. Ea a apărut la eveniment  cu o nouă tunsoare care o prinde de minune, iar fanii ei au părut încântați de schimbare. „Iubesc să trăiesc. Iată noul meu look, realizat de #Jogito și multumesc celor de la premiile Fenix” , a scris Edith pe Instagram, iar reacțiile faniilor nu au întârziat să apară. „Ce bine arăți”, „Mai frumoasă ca oricând”, „Te admir femeie luptătoare”, „Își stă mult mai bine tunsă așa scurt”, au fost câteva dintre comentariile internauților.

Edith Gonzalez, starul din „Salome”, a avut o apariție de senzație. Ce schimbare de look spectaculoasăSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Își revine în mod spectaculos

Îndrăgita actriță de telenovele, Edith Gonzalez, care a apărut de filme de succes, precum „Salome” sau „Inimă sălbatică” își revine fabulos după lupta împotriva cancerului. După ce a renunțat la chimioterapie a început să ia și în greutate, este toată numai un zâmbet și se bucură din plin de noua ei viață și încearcă să arate tuturor cât de important este că trăiești și că trebuie să te bucuri de fiecare clipă pe care o ai.

Citește și: Ce familie superbă are Edith Gonzalez! Fiica ei e bucățică ruptă din ea. Seamănă leit cu celebra actriță

A avut cancer ovarian, în stadiul 4

González a dezvăluit anul trecut că a fost diagnosticată cu cancer de col, care i s-a extins și la ovare, iar de atunci a dus o luptă împotriva acestuia, precizând că cea care i-a dat putere a fost  fiica ei, Constanza. „Vreau să mă vadă ca o mamă curajoasă”, a declarat Edith.

Actrița a dezvăluit într-un interviu  chinurile prin care a trecut și faptul că toți medicii care i-au văzut dosarul medical i-au spus că nu mai are mult de trăit. Ei i s-a spus inițial că are cancer în stadiul 2, însă, de fapt, acesta era în stadiul 4 și medicii i-au găsit, în timpul operației,  metastaze, iar la sfatul unui prieten medic a decis să ceară părerea mai multor doctori. „Nu doar că aveam cancer în stadiul patru, aveam și metastaze, cancerul era foarte agresiv și dificil. Toți medicii care mi-au văzut dosarul mi-au zis că nu mai am mult de trăit, dar ei nu știu că eu sunt Edith și nu mă las învinsă”, spunea aceasta.

Edith González a făcut nouă luni ședințe de chimioterapie, fiind în atenția unei  echipe multidisciplinare de specialiști în oncologie, radiologie, cardiologie și nutriție, toți fiind mexicani. „Efectele sunt foarte dureroase. Tratamentul pe care îl iau este și mai greu. (…) Vomit de opt ori pe zi. E cutremurător, așa e. Dar tu singur decizi. Eu am decis că trebuie să rezist. Am trecut de primul pas și râd. Am decis că acest cancer nu mă va controla pe mine, indiferent de ce va urma. Am decis că voi merge mai departe”, a mai spus Edith, în timpul luptei cu cancerul,  demonstrând cât de puternică este.

Citește și: