După moartea lui Edith Gonzalez, toată lumea se întreba ce se va întâmpla cu fiica regretatei actrițe, cu cine va locui adoolescenta, având în vedere că nu este de loc apropiată de tatăl ei biologic, iar soțul lui Edith, Lorenzo Lazo, care i-a fost un adevărat părinte, ar fi și el pe moarte, fiind bolnav tot de cancer.

Revista Hola! a dezvăluit că ceea ce s-a scris despre Lorenzo nu este adevărat. Fratele lui Edith, Victor Manuel, a precizat că Lorenzo este foarte bine și nu are probleme de sănătate, astfel Constanza este în continuare pe mâini bune. „Lorenzo este foarte bine. Singura lui suferință este absența surorii mele”, a mărturisit acesta într-o emisiune.

Mama lui Edith Gonzalez a suferit un șoc după moartea fiicei ei. Nu se poate opri din plâns: „Vin după tine, copila mea!”SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Edith Gonzalez i-a pregătit fiicei ei petrecerea pentru aniversarea de 15 ani

Așadar, Constanza va fi în continuare  în siguranță și foarte iubită, atât de Lorenzo, cât și de sora ei vitregă, fiica afaceristului mexican, așa cum s-a asigurat chia mama ei. Când și-a dat seama că starea ei de sănătate de înrăutățește și nu mai are putere să mai lupte, Edith și-a sunat și cele mai bune prietene și le-a rugat să aibă grijă  și ele de fiica ei.

A rugat-o pe actrița Katie Barberi să o ajute să-i organizeze fiicei ei aniversare de 15 ani, care va avea loc luna viitoare. Starul din „Salome” a avut grijă să nu părăsească această lume până când nu a terminat cu Katie toate pregătirile necesare pentru ziua unicei sale fiice.

Mai mult,  pe actrița Vanessa Bauche a făcut-o să-i promită că va avea grijă să țină presa departe de fiica ei și să se asigure că nu o vor urmări paparazzii la fiecare pas.

Constanza a fost pentru starul din „Inimă sălbătică”, lumina ochiilor ei. Ea a mărturisit de multe ori că fiica ei a fost pentru ea cel mai mare sprijin în lupta împotriva cancerului și a făcut tot posibilul să-și revină pentru ea.

Citește și: Inima lui Edith Gonzalez s-a oprit de două ori. Prima dată medicii au salvat-o, dar a doua oară a renunțat să mai lupte pentru viață. Ultimele imagini cu ea în viață

Edith Gonzalez avea o avere de un milion de dolari

„Când a aflat că am cancer, și-a petrecut următoarele trei săptămâni dormind la capul patului meu. Ea nu și-a abandonat nico clipă mama. Este cireașa de pe tort pentru mine”, a povestit Edith, într-un interviu.

Edith și fiica ei erau foarte unite și aveau o legătură foarte puternică. Erau daor ele împotriva lumii, până în 2009, când Edith s-a căsătorit cu Lorenzo. Acesta a fost pentru ele începutul unei vieți de familie fericită, în care Constanza nu a câștigat doar un tată, ci și o soră mai mare, fiica lui Lorenzo, Lorenza, care le-a primit pe amândouă cu brațele deschise.

 

În plus, Constanza are viitorul asigurat, având în vedere că mama ei avea o avere estimată la un milion de dolari, iar întreaga avere i-a lăsat-o fiicei ei. Adolescenta se pare că este milionară la doar 14 ani.

Edith Gonzalez a fost diagnosticată cu cancer ovarian în 2016 şi a suferit mai multe intervenţii chirurgicale prin care i-au fost extirpate ovarele şi uterul. În 2017, vedeta preciza despre lupta cu boala: „Nu sunt o luptătoare, sunt o iubitoare a vieţii. Actriţa spunea atunci şi că ţine cancerul este sub control şi se arăta încrezătoare că va reuşi să depăşească încercarea cu bine.

Citește și: