La peste trei  luni de când s-a vindecat de cancer, îndrăgita actriță de telenovele, iubită de români pentru rolurile din „Salome” sau „Inimă sălbatică”,  arată mai bine ca oricând și e foarte fericită. Pentru că boala a forțat-o să renunțe la filmările pentru seriale, aceasta și-a încercat norocul în actorie și îi merge de minune, bucurându-se de un succes imens,  în mai multe orașe din Mexic.

Edith Gonzalez, abia s-a vindecat de cancer și acum a trecut printr-o nouă tragedie. Prinsă în cutremurul de 7,1 din Mexic. Ce a făcut actrițaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 14

Vacanță în Cancun

Însă, pentru că nu vrea să mai facă excese și să petreacă ore întregi pe platourile de filmare, după turneu, pentru a-și proteja sănătatea, Edith a plecat câteva zile într-o scurtă vacanță în Cancun, pentru a se relaxa la malul mării, actrița recunoscând că trăiește clipe extrem de fericite, deși nu credea că va mai apuca.

Mai mult, ea a fost recent protagonista unei ședințe foto și arată mai bine ca oricând. Actrița este foarte frumoasă, are un tonus foarte bun și nici nu zici că ar fi fost bolnavă, fiind într-o formă de invidiat și cu zâmbetul mereu pe buze. „Edith Gonzalez arată fabulos și este mai stilată ca niciodată după ce a câștigat lupta cu cancerul din cauza căruia și-a pierdut părul blond superb. Deși și în timpul tratamentului a continuat să apară la evenimente, și arăta spectaculos cu sau fără perucă, acum actrița are extraordinar și părul scurt o face să pară și mult mai tânără”, scriu și publicațiile din Mexic.

Citește și: Liviu Vârciu și iubita lui mai au un pic și devin părinți. Iată cum a pozat Anda cu burtica de gravidă

La începutul lunii iunie a anunțat că boala a intrat în remisiune

Edith a plâns de fericire când medicii i-au spus că a învins boala și cancerul ovarian cu metastaze a intrat în remisiune, deși niciun doctor nu credea că așa ceva mai este posibil. „Am primit actele în care scrie remisiune, ceea ce înseamnă că organismul meu răspunde bine la tratament”, a spus aceasta.

Citește și: Kate Middleton a șocat pe toată lumea cu decizia ei neașteptată. Ce se va întâmpla la nașterea celui de-al treilea ei copil

Vomita de opt ori pe zi

Actrița a dezvăluit  chinurile prin care a trecut și faptul că toți medicii care i-au văzut dosarul medical i-au spus că nu mai are mult de trăit. Ei i s-a spus inițial că are cancer în stadiul 2, însă, de fapt, acesta era în stadiul 4 și medicii i-au găsit, în timpul operației,  metastaze, iar la sfatul unui prieten medic a decis să ceară părerea mai multor doctori. „Nu doar că aveam cancer în stadiul patru, aveam și metastaze, cancerul era foarte agresiv și dificil. Toți medicii care mi-au văzut dosarul mi-au zis că nu mai am mult de trăit, dar ei nu știu că eu sunt Edith și nu mă las învinsă”, spune aceasta.

Edith González a făcut nouă luni ședințe de chimioterapie, fiind în atenția unei  echipe multidisciplinare de specialiști în oncologie, radiologie, cardiologie și nutriție, toți fiind mexicani. „Efectele sunt foarte dureroase. Tratamentul pe care îl iau este și mai greu. (…) Vomit de opt ori pe zi. E cutremurător, așa e. Dar tu singur decizi. Eu am decis că trebuie să rezist. Am trecut de primul pas și râd. Am decis că acest cancer nu mă va controla pe mine, indiferent de ce va urma. Am decis că voi merge mai departe”, a mai spus atunci Edith, demonstrând încă o dată cât de puternică este.

Citește și: