Actrița se bucură acum din nou de viață și are un tonus de invidiat. După lupta grea împotriva cancerului, Edith profită din plin de noua șansă ce i-a fost dată și încearcă să se bucure cât mai mult de orice lucru i se întâmplă. Așadar, noul an nu putea să o găsească oricum, ci Edith a plecat într-o frumoasă și binemeritată vacanță în Asia.

GonzalezSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Actrița se află acum în Vietnam, după ce a petrecut câteva zile în Cambodgia, în Myanmar și în Thailanda, unde a profitat de oportunitatea de a afla cât mai multe lucruri despre obiceiurile și religia localnicilor. Ea a vizitat diferite temple, muzee, a îmbrăcat haine specifice localnicilor și s-a delectat cu fel de fel de bunătăți. „Dragă, trecut, își multumesc pentru lecții. Dragă, viitor, sunt pregătită. Dragă, Dumneze, îți multumesc pentru încă o șansă”, a scris Edith într-o postare pe Instagram.

Starul a împlinit pe 10 decembrie 53 de ani și aceasta se află într-o formă de invidiat.

Citește și: Antonia e toată un zâmbet de când formează un cuplu cu Alex Velea, dar pentru prima dată a mărturisit că suferă cumplit : „Nimeni nu merită asta”

A avut cancer, în stadiul 4

González a dezvăluit anul trecut că a fost diagnosticată cu cancer de col, care i s-a extins și la ovare, iar de atunci a dus o luptă împotriva acestuia, precizând că cea care i-a dat putere a fost  fiica ei, Constanza. „Vreau să mă vadă ca o mamă curajoasă”, a declarat Edith.

Actrița a dezvăluit într-un interviu  chinurile prin care a trecut și faptul că toți medicii care i-au văzut dosarul medical i-au spus că nu mai are mult de trăit. Ei i s-a spus inițial că are cancer în stadiul 2, însă, de fapt, acesta era în stadiul 4 și medicii i-au găsit, în timpul operației,  metastaze, iar la sfatul unui prieten medic a decis să ceară părerea mai multor doctori. „Nu doar că aveam cancer în stadiul patru, aveam și metastaze, cancerul era foarte agresiv și dificil. Toți medicii care mi-au văzut dosarul mi-au zis că nu mai am mult de trăit, dar ei nu știu că eu sunt Edith și nu mă las învinsă”, spunea aceasta.

Edith González a făcut nouă luni ședințe de chimioterapie, fiind în atenția unei  echipe multidisciplinare de specialiști în oncologie, radiologie, cardiologie și nutriție, toți fiind mexicani. „Efectele sunt foarte dureroase. Tratamentul pe care îl iau este și mai greu. (…) Vomit de opt ori pe zi. E cutremurător, așa e. Dar tu singur decizi. Eu am decis că trebuie să rezist. Am trecut de primul pas și râd. Am decis că acest cancer nu mă va controla pe mine, indiferent de ce va urma. Am decis că voi merge mai departe”, a mai spus Edith, în timpul luptei cu cancerul,  demonstrând cât de puternică este.

Citește și: