Fiica actriței va împlini 13 în luna august și este foarte apropiată de mama ei, fapt pentru care Edith susține că micuța este cel mai bun medicament pentru ea și motivul pentru care nu vrea să cedeze în fața bolii.

„Vreau ca fiica mea Constanza să fie o femeie curajoasă. Nu am ascuns nimic față de ea legat de boala mea, știe că puterea vine din interior”, a declarat Gonzalez într-un interviu.

Edith Gonzalez susține că fiica este cel cel mai bun medicament

Gonzalez a postat recent pe Instagram imagini cu fiica ei, cu care a ieșit în oraș să vadă o comedie, alături de niște prieteni, iar aceasta s-a transformat într-o adevărată domnișoară.

Edith Gonzalez este una dintre cele mai iubite actrițe de telenovele din lume, însă puțini știu cum arată fiica acesteia

Săptămâna trecută, Edith și-a făcut curaj și a pozat pentru prima dată fără perucă șir asă în cap pe coperta revistei mexicane „Quién ”. De atunci, ea a apărut la mai multe evenimente așa, spunând că speră că acest gest curajos al ei să inspire și alte femei care se confruntă cu această boală și să nu cedeze în fața ei.

În august 2016, starul din „Salome” a dezvăluit că luptă cu cancerul de col uterin. „Cancerul nu este mișto-, vorbesc cu el și îi spune pleacă”, a declarat recent Gonzalez, într-un interviu demonstrând că nu și-a pierdut simțul umorului. „Îl tratez cu simțul umorului și nimeni nu înțelege, pentru că eu am un umor negru, dar nu voi lăsa boala să mă învingă, nici fizic, nici spiritual, nici mental”, a mai spus aceasta.

Citește și: