Eddi Murphy (56 de ani) are de ce să fie invidiat. Nu doar că are o iubită superbă, dar are și o familie extrem de frumoase. Australianca Paige și fetița ei și a lui Murphy, pe nume Izzy,  au fost surprinse de paparazzi jucându-se în apă,  iar ulterior lor li s-a alăturat și actorul și fiicele lui mai mari, aceștia părând să se distreze de minune împreună. Cu o astfel de familie numeroasă, nu e de mirare că actorul a atras atenția tuturor și a făcut deliciul paparazzilor.

Eddie Murphy are iubită cu aproape 20 de ani mai tânără

Paige a fost însă de departe vedeta zilei. Îmbrăcată într-un costum de baie din două piese, australianca, în vârstă de 37 de ani, a demonstrat că și-a recăpătat fără probleme silueta care a consacrat-o, având un trup de invidiat. Mai mult, mezina familiei se pare că a moștenit atât frumusețea mamei ei, cât și trăsăturile tatălui.

Relația dintre Eddie Murphy și Paige Butcher a început în 2011. Micuța Izzy Oona Murphy este primul copil pentru topmodelul, care a apărut și în câteva lungmetraje.

Nominalizat la Oscar în 2007 pentru rolul din ”Dreamgirls”, câștigător a numeroase premii de prestigiu, Eddie Murphy mai are doi fii din două relații diferite, Eric, de 27, și Christian, de 26, precum și cinci copii, cu vârste cuprinse între 26 și 14 ani, din căsătoria cu Nicole Mitchell, de care a divorțat în 2006. Totodată, el are și o fată, Angel, născută în urmă cu nouă ani ca urmare a legăturii lui cu Melanie Brown, membră a fostului grup britanic Spice Girls, cunoscută mai bine sub numele de Mel B.

Citește și: Gerard Butler s-a îngrășat enorm. Din bărbatul după care suspinau toate femeile, acum e de nerecunoscut. Incredibil cât de mult s-a schimbat