Micuțul este perfect sănătos și a avut la naștere trei kilograme și 48 de centimetri. Micuțul se va numi Max Charles Murphy. Reprezentantul actorului a declarat că „atât mama, cât și copilul se simt foarte bine”.

Acesta este cel de-al doilea copil al cuplului și cel de-al zecelea pentru actor. Eddie și Paige trăiesc o furmoasă poveste de dragoste din 2012. După patru ani de iubire, cei doi au devenit, în 2016, părinții unei fetițe, Izzy Oona Murphy.

Eddie Murphy mai are 8 copii din alte relații

Murphy mai are opt copii din relaţii anterioare: Eric, în vârstă de 29 de ani, cu Paulette McNeely; Bria, în vârstă de 28 de ani, Miles Mitchell, în vârstă de 25 de ani, Shayne Audra, în vârstă de 23 de ani, Zola Ivy, în vârstă de 18 ani, şi Bella Zahra, în vârstă de 16 ani, cu fosta soţie Nicole Mitchell Murphy; Christian, în vârstă de 27 de ani, cu Tamara Hood, şi Angel Iris, în vârstă de 11 ani, cu Mel B.

Eddie Murphy, născut pe 3 aprilie 1961, la New York, este actor şi producător. S-a remarcat în filme ca „Beverly Hills Cop”, „Dr. Dolittle” şi „The Nutty Professor” şi a primit o nominalizare la Oscar pentru rolul secundar din „Dreamgirls” (2006).

Citește și: